Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: “ΜΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!”


Επιστολή με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο υπουργοποίησης του Ανδρέα Λοβέρδου, γνωστοποίησε ο Κώστας Λουράντος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών στον πρόεδρο της ΝΔ και εντολοδόχο πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Λουράντος επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τις αντιδράσεις των φαρμακοποιών.





Η επιστολή του Κώστα Λουράντου:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Από πληροφορίες που λαμβάνουμε, διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν πιέσεις για υπουργοποίηση εκ νέου του κ. Λοβέρδου στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε, όλον τον Υγειονομικό Κλάδο, αφού είναι γνωστό ότι ο κ. Λοβέρδος, υπέρμαχος της μνημονιακής πολιτικής, υπερβάλλοντας σε ζήλο ακόμα και την Τρόικα, κατέστρεψε στη θητεία του κάθε τι που αφορούσε τον κλάδο μας. Είναι σε όλους γνωστό το προσωνύμιο του ως «Νεκροθάφτης της Υγείας».

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, η συνέχιση του «έργου» του θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις, τουλάχιστον στο χώρο των φαρμακοποιών, οι οποίοι έχουν υποστεί τα πάνδεινα από τις εφευρέσεις και τις εμμονές του.

Επιφυλάσσομαι για τις αντιδράσεις αυτές, οι οποίες ενδεχομένως να μην μπορούν να ελεγχθούν».






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.