Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

11ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»


LOGO_ixoi

20,21 & 22 Ιουλίου 2012,



Οροπέδιο Αγ. Τριάδας Καλοσκοπής Φωκίδας



Το τριήμερο 20 έως και τις 22 Ιουλίου 2012 η φύση μας προσφέρει την ομορφιά της και εμείς απλά προσθέτουμε την μουσική!


Οι «Ήχοι Του Δάσους» παίρνουν και φέτος τα βουνά με σκοπό να μας ξεσηκώσουν για ένα ακόμα μαγικό τριήμερο μουσικής, διασκέδασης και χαλάρωσης, με φόντο τη μοναδική φύση της ορεινής Φωκίδας, σε ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς.

Παίρνουμε όλοι τις σκηνές μας, την καλύτερή μας διάθεση και την αγάπη μας για τη μουσική, την φύση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες και φύγαμε για το πανέμορφο οροπέδιο της Αγ. Τριάδας, στην Καλοσκοπή της ορεινής Φωκίδας.

Γνωστό και καθιερωμένο - μια που φέτος μετράει την 11η χρονιά του - το φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους» αποτελεί ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα και δημοφιλή κατασκηνωτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμα μια χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δελφών,  την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, και με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Γραβιάς και της Τοπικής Κοινότητας Καλοσκοπής.

Φέτος η μουσική σκηνή του Φεστιβάλ φιλοξενεί σημαντικούς και αγαπημένους μας καλλιτέχνες της ελληνικής σύγχρονης σκηνής και προτείνει νεότερους εκπροσώπους της!


Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ματούλα Ζαμάνη
Imam Baildi
Dj set Stelios Vassiloudis
Μockery


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

Γιάννης Αγγελάκας

Γιάννης Χαρούλης

Koza Mostra

Band Fatale


ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Λεωνίδας Μπαλάφας
Sazman
Picos Apicos & the Pina Coladas


Μπορεί η μουσική να πρωταγωνιστεί τις τρεις νύχτες του φεστιβάλ, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη αλλά και οι μέρες του δεν πάνε πίσω και μόνο ήρεμες δεν είναι!

Όταν η σκηνή κλείνει μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που δεν αφήνουν χώρο για τεμπελιές! Περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά εργαστήρια, επίδειξη και διαγωνισμός graffiti, μαθήματα κρουστών, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, πίστα αναρρίχησης, ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού θα κρατήσουν το ενδιαφέρον όλων αμείωτο!

Ο κατάφυτος από έλατα χώρος του φεστιβάλ είναι και φέτος έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες παροχές για μια άνετη διαμονή. Περιλαμβάνονται εστιατόριο - καφετέρια, μπαρ, τουαλέτες, ντους, parking, γραμματεία, ιατρείο και φαρμακείο.

Για όσους πάλι προτιμούν τις ανέσεις ενός δωματίου, υπάρχουν αρκετοί ξενώνες και ξενοδοχεία στα γειτονικά χωριά, που προσφέρουν μια πιο άνετη φιλοξενία. ( δείτε εδώ!)

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Άννα Γιώτη (6946959419) giotianna@gmail.com
Χρήστος Καρυώτης (6944979551) Christos.kariotis@sonymusic.com

Διοργάνωση: Σύλλογος Αναπτυξιακού Προβληματισμού «ΕΛΙΑ»


Περισσότερες πληροφορίες: www.forestsounds.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια: