Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ! 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ!



Όπως μας ενημέρωσαν πριν από λίγο οι τραυματίες αστυνομικοί είναι περισσότεροι από 10...και η λίστα θα μεγαλώσει κι άλλο με το ξημέρωμα...κι αυτό γιατί πολλοί από τους αστυνομικούς αν και τραυματίες παρέμειναν στις θέσεις τους γιατί τα επεισόδια συνεχίζονται ακόμα σε μικρότερο βαθμό..
Σας τα μεταφέρω όπως μας τα είπε αστυνομικός που είναι ακόμα παρών στα επεισόδια...


Μην ακούτε τα παραμύθια που έχουν διαδώσει σκόπιμα κάποιοι ότι τα ξεκίνησαν χρυσαυγίτες.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τον υπαίτιο του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή ενός αστυνομικού της Διας και ενός άλλου που είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Όταν οι αθίγγανοι αντιλήφθηκαν ότι συνέλαβαν το υπαίτιο του τροχαίου που σύμφωνα με μαρτυρίες η παραβιάση του ΣΤΟΠ έγινε επίτηδες και μετά από καταδιώξη,τότε περίπου 200 με 250 άτομα πήγαν στο Α/Τ Α.Λιοσίων και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Όταν οι αστυνομικοί απέκρουσαν την πρώτη επίθεση και ήρθε για ενίσχυση η ομάδα ΔΕΛΤΑ..τότε έστειλαν μπροστά μικρά παιδάκια και γυναίκες για να αποσπάσουν την προσοχή και οι πιο μεγάλοι από πίσω με καραμπίνες έριχναν στο ψαχνό..Εκεί έγινε κανονικός πόλεμος,με πυροβολισμούς και εκατοντάδες πέτρες,με τους αστυνομικούς να είναι ο άμαχος πληθυσμός...καθώς οι οδηγίες που πήραν από την διοίκηση ήταν να μην απαντήσουν και να αφήσουν την κατάσταση να ηρεμήσει!!!!
Τελικά η κατάσταση όχι μόνο δεν ηρέμησε,αλλά ακόμα και τώρα στον δρόμο κυκλοφορούν νεαροί αθίγγανοι με καραμπίνες και αυτοκίνητα και ψάχνουν για αστυνομικούς.

ΠΗΓΗ: http://attikanea.blogspot.gr/





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΟΚ; ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.