Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΚΙΡΡΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ!


     Ιδιοκτήτης καταστήματος στην Κίρρα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, βρήκε διαρρήκτη μέσα στο κατάστημα του και τον άρχισε στις “ψιλές”! Ο διαρρήκτης κατέληξε στην αστυνομία και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ελπίζουμε!

     Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν,  πως υπήρχε και αλλοδαπός συνεργός που κατάφερε να διαφύγει τόσο του “ξύλου” όσο και της σύλληψης!

     Τους τελευταίους δυο μήνες πολλά καταστήματα αλλά και οικίες έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών άγνωστων και μη! Πριν λίγες ήμερες ακόμη και Δημοτικός Σύμβουλος έπεσε θύμα διάρρηξης. Εκτός την λεία, οι διαρρήκτες προκαλούν και ζημιές και όλοι καταλαβαίνουμε, πως στις δύσκολες εποχές για τα οικονομικά μας, δεν είναι δυνατό να “πληρώνουμε” και τους διαρρήκτες!


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος και σεσημασμένος διαρρήκτης αύριο το πολύ θα είναι έξω. Είναι υπεράνω του νόμου με την ανοχή των όποιων υπευθύνων για την τήρησή του.

Ανώνυμος είπε...

Επί μήνες το συγκεκριμένο άτομο κυκλοφορούσε με όχημα επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, χωρίς άσφάλεια (για ΚΤΕΟ δεν το συζητάμε), και χωρίς δίπλωμα οδήγησης εν γνώση των αρμοδίων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΙΟ ΜΕΣΟΝ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος??? στο τμήμα νοιώθει σαν το σπίτι του. Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βλέπετε...

Ανώνυμος είπε...

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι στους ίδιους που προστατεύουν αυτόν βασίζονται και οι νομοταγείς πολίτες για την προστασία τους απ'αυτόν...

Ανώνυμος είπε...

Γκαβαράπιαν σίτι