Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… - ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Η μη συμμετοχή, τα λευκά ή άκυρα ευνοούν... το πρώτο κόμμα, δηλαδή ένα από τα δυο που έχουν καταστρέψει την χώρα μας.


      Μην ψηφίσετε τα δυο μεγάλα κόμματα. Αυτοί έφεραν τον λαό σε αυτό το σημείο. Αν επανεκλέγουν δεν θα φταίνε αυτοί αλλά εμείς που τους ψηφίσαμε. Αυτές οι εκλογές είναι η μάχη μεταξύ των κομματικών στρατών των δυο μεγάλων κομμάτων εναντίων του ελληνικού λαού....

     Αν πιστέψουμε ότι για να ψηφίσουν Βενιζέλο πήγαν 240.000 στην κάλπη (άσχετα αν ο μέσος Όρος ηλικίας ήταν γύρω στα 50, τα παλιά κολλημένα μυαλά των εποχών της παρακμής και του φανατισμού) τότε μπορούμε να καταλάβουμε πόσο φταίμε όλοι εμείς.

Από άρθρα στο διαδίκτυο ο Σαμαράς φαίνεται να έχει πολλές χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό, ο δε Βενιζέλος είναι ο πρωτεργάτης του νόμου περί ευθύνης (ατιμωρησίας θα λέμε όλοι μας) υπουργών και πολλών άλλων τερατουργημάτων. Όλοι τους μακαρίζουν τους εαυτούς τους ότι έσωσαν τη χώρα. Τι ακριβώς όμως έκαναν; Ξεκίνησαν έναν ανελέητο και άδικο εισπρακτικό αγώνα από όλους τους Έλληνες. Ούτε δικαιοσύνη, ούτε κριτήρια. Το μαχαίρι και στο ψαχνό. Οι φόροι, πάντα με αναδρομική ισχύ. Μειώσεις μισθών, συντάξεων από κόσμο που πλήρωνε τις εισφορές του κανονικά και ήταν καθαρός απέναντι στο κράτος. Τον πιο βλάκα της βουλής να πάρεις το μόνο εύκολο είναι αν γίνει πρωθυπουργός να πει μισθοί, συντάξεις 30% κάτω.

     Στην αντίπερα όχθη αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια πράσινοι και μπλε και τους έχουμε χρυσοπληρώσει, έφεραν ανάπτυξη; Όχι. Μας είπαν την αλήθεια; Όχι. Έβαλαν στο δημόσιο τους κομματικούς στρατούς τους από παράθυρα, φεγγίτες, χαραμάδες κλπ αντί με διαφανείς διαδικασίες, αφήνοντας απ' έξω Έλληνες και Ελληνίδες που το άξιζαν; Ναι. Δεν πρόσφεραν τίποτα απολύτως. Το μαζί τα φάγαμε (και τα κάναμε, θα έλεγα) του Πάγκαλου κολλά κυρίως στους 300 οι όποιοι αν είχαν ηθικές αναστολές μέσα σε αυτό το σάπιο με μπόχα πολιτικό σύστημα -γιατί όλοι ήξεραν τι γινόταν- θα γίνονταν ανεξάρτητοι για να δικαιώσουν αυτούς που τους ψήφισαν. Αντίθετα σχεδόν όλοι λούφαζαν στην ασφάλεια της κομματικής τους στέγης.

     Αν αγαπάτε την Ελλάδα, ψηφίστε. Μην αφήσετε τους κομματικούς στρατούς να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. Ψηφίστε μικρά κόμματα (όχι τρομοκράτες και σωτήρες του τύπου «κατώτατος μισθός 1700 ευρώ». Ο νοών νοείτω.) Τη χώρα την κατάντησαν εδώ όχι οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και άλλοι. Το 95% της ευθύνης είναι των «παλικαριών» που ψήφιζε ο λαός τα τελευταία 20 και βαλε χρόνια. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα τέλος, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.
Αναγνώστης
anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: