Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κ.Π.Χ.Ε.Ο. Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ»



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Νομού Φωκίδας,( Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ) και η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας συνδιοργανώνουν ομιλία με τίτλο:
«ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ»

στα πλαίσια των ενημερωτικών παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται στην κοινότητα. Κυριακή 1 Απριλίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών. Πλατεία Κεχαγιά
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί από:
• Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Πέπη Σκαρλή ( Ανθρωπιστικός Επιστήμονας), Νίκο Λάϊο, ( Κοινωνικός Ανθρωπολόγος), Ερικέτη-Ιωάννα Φιλιππίδη ( Κοινωνιολόγος).
• Τον Αιδεσιμότατο Δημήτριο Θεοφίλου Μ.DTh Ψυχοθεραπευτή, υποψήφιο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιερέα της Ενοριακής Κοινότητας του Αγίου Χαραλάμπους Ιτέας.
• Συμμετέχει το Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Δελφών με ομιλήτρια την κα Αντιγόνη Οικονομοπούλου ( Κοινωνικός Ανθρωπολόγος).
Μέσω των παρουσιάσεων θα προβληθεί το πόσο η οικονομική ύφεση επηρεάζει την παρατηρούμενη ραγδαία αύξηση των εξαρτήσεων στη χώρα μας , αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση το τελευταίο διάστημα.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και να μοιραστούμε τον προβληματισμό και τις ανησυχίες μας.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών

Η Πρόεδρος
του Κ.Π.Χ.Ε.Ο.
Παναγιώτα Λαΐνη- Κολλιαλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: