Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ!

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο Ρέθυμνο
  
Συνολικά 450 Άγγλοι τουρίστες έκαναν την Κυριακή ποδαρικό στο Ρέθυμνο. Οι τουρίστες είναι οι επιβάτες του πρώτου, για τη σεζόν, κρουαζιερόπλοιου στην πόλη, ενώ υποδοχή οργανώθηκε από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του δήμου.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Η υποδοχή των πρώτων επισκεπτών κρουαζιέρας προετοιμάστηκε με πολύ κόπο και κατόπιν συστηματικής προσπάθειας όλων των εμπλεκομένων φορέων στη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, δηλαδή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, του τμήματος Τουρισμού, του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριο, της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης, του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτορείων, του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, του Συλλόγου Ξεναγών, του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής, του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Ενοικιαστών ταξί και του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης Α.Ε.

Όλοι αυτοί οι φορείς αγωνιούν και αγωνίζονται συνεχώς, προκειμένου το Ρέθυμνο να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο στην κρουαζιέρα, γεγονός που θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στο Ρέθυμνο σε μια περίοδο δεινής οικονομικής συγκυρίας. Αυτή την προσπάθεια οφείλουμε όλοι, αν δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε εμπράκτως, τουλάχιστον να τη σεβαστούμε και να την προστατεύσουμε».

Πηγή: cretalive.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: