Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η φθηνή πατάτα στην Άμφισσα - Μεγάλη προσέλευση και κυκλοφοριακό έμφραγμα

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου σήμερα, από τις 8 το πρωί στην διανομή φθηνής πατάτας, η οποία συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, προκειμένου να εξασφαλίσουν πατάτες σε πολύ χαμηλή τιμή, ύστερα από πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών.

Το ραντεβού ήταν σήμερα στις 8 το πρωί στη διασταύρωση των οδών Τσίγκα και Γκελεστάθη. Στο σημείο βρέθηκε περιπολικό της αστυνομίας αλλά και δημοτικοί αστυνομικοί, προκειμένου να διευκολύνουν την προσέλευση του κόσμου, αλλά και να αποτρέψουν το κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Επειδή η κατάσταση δεν μπορούσε να ελεγχθεί λόγω μεγάλης προσέλευσης, το φορτηγό αυτοκίνητο με τις πατάτες μετακινήθηκε 2 οικοδομικά τετράγωνα πιο μακριά, κοντά στην πύλη του γηπέδου, επί της οδού Τσίγκα η οποία μέχρι και τώρα είναι αποκλεισμένη από αυτοκίνητα.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι αμείωτο και θεωρείται σίγουρο από τους παραυρισκόμενους ότι η κίνηση θα επαναληφθεί, καθώς δήλωσαν ικανοποιημένοι που μπορούν πλέον να προμηθευτούν προϊόντα σε ασύγκριτα χαμηλή τιμή, όπως χαρακτηριστικά είπαν.

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας που μας έστειλει κάποιες από τις φωτογραφίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: