Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ; ΝΔ vs ΝΔ



Πριν από λίγο το πασοκ με ανακοίνωση του σχολιασε τις καταγγελίες του Γιάννη Μιχελάκη για ρουσφετολογικές προσλήψεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης μιχελακης εξέδωσε σήμερα ειδική ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε ρουσφετολογικές προσλήψεις 2.240 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις στα ΕΛΤΑ, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο Πρόεδρος του πασοκ Ευάγγελος Βενιζέλος στις 12 Μαρτίου, με την ιδιότητά του προφανώς του Υπουργού Οικονομικών...

Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην Κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή.

Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ εκ μέρους της ΝΔ".

ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2240 ψήφοι.Και μετά το οκτάμηνο θα φωνάζουν που δεν τους έκαναν μόνιμους.Αθάνατη Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.