Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Π. Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Άμφισσα, 28 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανάθεση μελέτης «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας»
 
 
Ξεκινά η αναθεώρηση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Σκοπός του χωροταξικού σχεδιασμού είναι η κατανομή, διάρθρωση και ανάπτυξη των φυσικών πόρων, των οικονομικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και δημογραφικών δεδομένων, δραστηριοτήτων και λειτουργιών και την εφαρμογή των προγραμμάτων Ανάπτυξης.
 
 
Με την αναθεώρηση αυτή θα προσδιορισθούν οι βασικές προτεραιότητες και οι στρατηγικές επιλογές για την ολοκληρωμένη και αειφόρο ανάπτυξη του χώρου στο επίπεδο της Περιφέρειας, οι οποίες θα προωθούν την ισότιμη ένταξη της στον ευρύτερο διεθνή, ευρωπαϊκό και εθνικό χώρο.
 
 
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κας Μαργαρίτας Καλτσά, ανατέθηκε η μελέτη «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας» στη σύμπραξη «EDP S.A. (Μελετητική Σχεδιασμού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α.Ε.) Μαμάτση Χριστιάνα του Γεωργίου» σύμφωνα με το αποτέλεσμα της Επιτροπής Διεξαγωγής του διαγωνισμού

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια: