Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Α.Δ. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ



Συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητείται ο αλλοδαπός συνεργός του.
Εξιχνιάσθηκαν, σήμερα (06-03-2012) νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, δύο (2) κλοπές - διαρρήξεις σε καταστήματα στην Κίρρα Φωκίδας. Συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητείται ο Αλβανικής καταγωγής συνεργός του.

Ειδικότερα σήμερα νωρίς το πρωί, οι δράστες, αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα καταστήματος SUPER MARKET, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού, στη Κίρρα Φωκίδας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα από την αποθήκη, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ιτέας μετέβησαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον 26χρονο δράστη και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 26χρονος, από κοινού με αλλοδαπό συνεργό του, είχαν διαρρήξει νωρίτερα αρτοποιείο, ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, στην ίδια περιοχή και είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (40) περίπου ευρώ σε κέρματα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 26χρονου και κατασχέθηκε.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί την Πέμπτη (08-03-2012) ενώπιον του κ. Ανακριτή Άμφισσας.
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έ και;;;;; Αφού ήδη είναι ελεύθερος. Και μην μου πείτε ότι φταίνε μόνον τα θύματα που δεν υπέβαλλαν μηνύσεις...