Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΚΥΛΟ!



     Το κακό έχει παραγίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κρήτη με τις κακοποιήσεις και τις δολοφονίες ζώων. Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή έναν συνταξιούχο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος συνελήφθη επειδή πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν αδέσποτο σκύλο.

     Το περιστατικό συνέβη σε στάση λεωφορείου όπου ο δράστης περίμενε μαζί με δεκάδες άλλους πολίτες. Το άτυχο τετράποδο περιφερόταν ανάμεσα στον κόσμο, όταν ξαφνικά ο άλλοτε υπηρέτης του νόμου έβγαλε ένα πιστόλι (οπλοφορούσε πιθανότατα χωρίς άδεια) και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον του! Κάποιοι από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες που παρακολούθησαν εμβρόντητοι τη σκηνή, ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου όπου ανακρίνεται.

     Ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και η τύχη του θα κριθεί από τις καταθέσεις των μαρτύρων του περιστατικού. Μετά από τα τόσα αιματοβαμμένα και άνανδρα περιστατικά κακοποίησης και δολοφονίας ζώων που συνέβησαν τελευταία στην Κρήτη, νομίζω ότι θα πρέπει επιτέλους οι ίδιοι οι Κρητικοί να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας εναντίων όλων αυτών των θρασύδειλων και παρανοϊκών δολοφόνων.





Δεν υπάρχουν σχόλια: