Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Μαξίμου: Συμφωνεί ή διαφωνεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για το Σκοπιανό;


Βίντεο συνέντευξης του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησης του από τον Αντώνη Σαμαρά, ότι "εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία" διένειμε το Μαξίμου, προκαλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να πάρει θέση.


Βίντεο συνέντευξης του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησης του από τον Αντώνη Σαμαρά, ότι "εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία" διένειμε το Μαξίμου, προκαλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση και να απαντήσει εάν συμφωνεί ή διαφωνεί με τον πατέρα του και πρώην πρωθυπουργό.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου θέτει τα εξής ερωτήματα:
"Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως «είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως «εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία»;"
Και καταλήγει: "Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με «ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος», όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός."

Δεν υπάρχουν σχόλια: