Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τροχαίο άνευ προηγουμένου: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τράκαρε με βουλευτή της ΝΔ


Οι δυο βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές του 2015 στη Χίο και κατάφεραν να έρθουν κυριολεκτικά σε τροχιά σύγκρουσης.


Ένα τροχαίο ατύχημα που αναμένεται να μείνει στην Ιστορία σημειώθηκε στις 09.00 το πρωί της Δευτέρας στη Χίο και αυτό γιατί πρωταγωνιστές είναι δύο βουλευτές.


Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη, που κατάφεραν, πέρα από τη σύγκρουση των πολιτικών τους επιχειρημάτων να «τσουγκρίσουν» και τα αυτοκίνητα τους.
Το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε το στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη, κατευθύνονταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη. Στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, μπροστά από το άγαλμα του Νικ. Πλαστήρα, προσέκρουσε πάνω του άλλο όχημα, το οποίο του προκάλεσε ζημιά και στις δύο αριστερές πόρτες.
Ο συνεργάτης του κ. Μηταράκη βγήκε ανήσυχος και προσωρινά εκνευρισμένος από την απροσεξία του οδηγού, ο οποίος είχε σήμα stop και όφειλε να σταματήσει, όταν είδε έκπληκτος από το αυτοκίνητο να βγαίνει ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Ο αρχικός εκνευρισμός σύντομα μετατράπηκε σε διάθεση για χιούμορ για το περιστατικό, μόλις διαπιστώθηκε ότι το τροχαίο περιορίστηκε σε υλικές ζημιές.
«Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;» ρώτησε ο συνεργάτης του κ. Μηταράκη. «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα» τού απάντησε ο βουλευτής.
Άμεση χιουμοριστική παρέμβαση για τη σύγκρουση έκανε από την Αθήνα, όπου πληροφορήθηκε το συμβάν, και ο βουλευτής της Ν.Δ: «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: