Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Γραφείο Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας... Δικαίωση Ντίτορα κατά απόφασης Γερακούδη για υπηρεσιακή εξέλιξη

DItoras


Δικαίωση για τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Νικ. Ντίτορα αποτελεί η απόφαση της Δικαιοσύνης στην οποία είχε προσφύγει πριν 4 χρόνια ζητώντας την ακύρωση απόφασης της τότε Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας κ. Καλλιόπης Γερακούδη για τον διορισμό Γενικού Διευθυντή Δασών Θεσσαλίας.
Ο τότε Δασάρχης Βόλου, θεώρησε παράτυπη και άδικη την απόφαση της κ. Γερακούδη να διορίσει στη θέση του Γενικού Διευθυντή Δασών Θεσσαλίας έναν άλλο Δασάρχη χαμηλότερων προσόντων και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά του ορισμού του κ. Ηλ. Τσέλιγκα, ο οποίος μετά την απομάκρυνση Γερακούδη από την θέση της ΓΓ, ανέλαβε την άσκηση καθηκόντων Γενικού Γραμματέα μέχρι την κατάργηση της θέσης και τη σύσταση νέας θέσης Συντονιστή.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο Δασάρχες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον στη συνέχεια για τη θέση του Συντονιστή. Στη λίστα των 31 υποψηφίων ο κ. Νικ. Ντίτορας έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία με 942, 89 μόρια με τον κ. Τσέλιγκα να βρίσκεται τελικά μακριά από την πρώτη δεκάδα των υποψηφίων σύμφωνα με τον πίνακα μορίων κατάταξης.
Με τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση εάν ο κ. Ντίτορας δεν είχε αναδειχθεί σε Συντονιστή, θα  έπρεπε να αναλάβει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας στη θέση του κ. Τσέλιγκα, ο οποίος θα επέστρεφε στη Διεύθυνση Δασών Καρδίτσας αλλά έχει συνταξιοδοτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: