Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Βρέθηκαν τα δύο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί στο Αίγιο

Βρέθηκαν τα δύο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί στο Αίγιο


Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του παιδιού», πρόκειται για την Εσμεράλντα Ν. 16,5 ετών και τη Στέλλα Ρ. 16 ετών, τα ίχνη των οποίων αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής.
Εντοπίστηκαν τελικά στην περιοχή του Αιγίου από έναν αστυνομικό τα δύο 16χρονα κορίτσια, τα οποία δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Κυριακής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κορίτσια βρέθηκαν στον Πειραιά, κοντά στο δημοτικό θέατρο.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα και γίνονται έρευνες αν υπάρχει εμπλοκή τρίτου ατόμου στην υπόθεση.
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του παιδιού», πρόκειται για την Εσμεράλντα Ν. 16,5 ετών και τη Στέλλα Ρ. 16 ετών, τα ίχνη των οποίων αγνοούνταν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής.
"Η Εσμεράλντα είναι 1,60 μ. και ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά λευκά παπούτσια
Η Στέλλα είναι 1,56 μ. και ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά μαύρα παπούτσια", έλεγε η αρχικά ανακοίνωση του συλλόγου.
 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: