Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Delphi Golf Resort : Μεταθέτει στο απώτερο μέλλον τα σχέδια της για την τουριστική επένδυση του γκόλφ , η εταιρία στην Δεσφίνα ;


 

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε αν δεν λαδώστε, δεν γίνετ' τίποτα.
Οι "Γκρούεζες" βρίσκονται παντού γιά να "βοηθήσουν" την Ανάπτυξη.
Αν δεν τους αναγνωρίσουμε και καταδικάσουμε,η περιοχή μας θα παραμείνει τσιφλίκι δικό τους και των Αφεντικών τους,που δεν ενδιαφέρονται ΚΑΘΟΛΟΥ γιά το καλό των Κατοίκων των Δελφών.Στους Δεσφινιώτες δόθηκε μιά ευκαιρία να αναμετρηθούν με το παλήο σύστημα που τους "δραγουμανεύει την ζωή".Ατυχώς δεν κατάφεραν να απεξαρτηθούν.Μόνο 25% δήλωσαν θετική πρόθεση πώλησης.Οι υπόλοιποι υπάκουσαν στον "Γκρούεζα" ή στην καχυποψία τους,που προέρχεται από την απουσία γνώσης. Εύχομαι αυτή η αναστολή επένδυσης στην Δεσφίνα να δημιουργήσει συζητήσεις που στο μέλλον θα καταστήσουν πιό ώριμη την Τοπική Κοινωνία ώστε να πάρει σιγά-σιγά την Μοίρα της στα Χέρια της και όχι να την αφήνει στα χέρια καιροσκόπων και κερδοσκόπων.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το κατάπιε ο "καρκαρος" στη "λιμνω"..

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια ευκαιρία χάνεται . Καληνύχτα Δεσφίνα , καληνύχτα Φωκίδα

Ανώνυμος είπε...

Βρε βγάλτε τα όλα δασικά και σε δύο χρόνια που θα γίνουν κρατικά τα αποχαρακτηριζετε σε μια μέρα και τα δίνετε στην εταιρεία.

Ανώνυμος είπε...

Να δώσει μια συνέντευξη τύπου ο κ.Σιώρης και να ξεμπροστιάσει όλη την ιεραρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας .
Η μόνη επένδυση που δίνει 1000 και πλεον θέσεις εργασίας και ΔΕΝ ίδρωσε το αφτί κανενός.

ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟ ΑΦΤΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

Η εξουσία ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα , όπως το "κυκλοφοριακό" !

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το 55% κατι λέει..κάτι δεν εξηγήθηκε η δεν δόθηκε?
Δεν μπορεί οι μισοί να είναι δύσπιστοι!

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν ξέρει πόσα ευρώ το στρέμμα προσφέρουν στους ιδιοκτήτες ενώ ζητάμε προσύμφωνα. Κάνω λάθος; Είναι λογικό;

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ.. ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ??
ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΡ ΔΕΣΦΙΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΡΟΪΔΟ !!

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι κακό μας βρήκε ...
Ευτυχώς θα πίνουμε καφέ εμείς οι Ιτιώτες και θα βλέπουμε την υπερπολυτελή Μαρίνα και το ένα μετά το άλλο τα υδροπλάνα να προσγειώνονται ...
Πάει το δούλεμα σύννεφο ...

Ανώνυμος είπε...


Η διεθνής πρακτική στην αγορά μεγάλων εκτάσεων γης , γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο:

Η τελική προσφορά δίνεται όταν και εφ όσον συγκεντρωθούν όλες οι απαραίτητες δηλώσεις συναίνεσης και απόδειξης των ιδιοκτησιακών τίτλων προς πώληση.
Στην περίπτωση του Κωνσταντακόπουλο ( Costa Navarino) ο οποίος αγόραζε κομμάτι - κομμάτι του πήρε 20 χρόνια για να συγκεντρώσει τα οικόπεδα και τελικά πέθανε χωρίς να δει το έργο του ολοκληρωμένο.
Κανένας δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο πλέον , όλοι οι επενδυτές μεγάλων ξενοδοχείων και ειδικά του εξωτερικού το έμαθαν πολύ καλά και δεν πρόκειται να κάνουν τα ίδια λάθη.
Επίσης , ελλοχεύει ο κίνδυνος του εκβιασμού τιμής από ανθρώπους ιδιοκτήτες που θα θελήσουν να διαπραγματευτούν ανεξάρτητα από τους υπολοίπους .
Υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι θα διαπραγματευθούν για λογαριασμό τρίτων περισσότερες εκτάσεις με τον ίδιο εκβιαστικό τρόπο, ανεξάρτητα του αν διαθέτουν οι ίδιοι ή όχι τίτλους ιδιοκτησίας γης προς πώληση.
Μάλιστα , σε παρόμοιες περιπτώσεις , κάποιοι επιτήδειοι έχουν κατορθώσει , κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ιδιοκτητών γης που είναι ίσως και ανήμποροι να καταλάβουν τι “παίζεται” (λόγω γήρατος , αφέλειας, αδιαφορίας , ή που μένουν εκτός περιοχής ενδιαφέροντος ή και στο εξωτερικό ακόμη) να εκβιάσουν σε τέτοιο βαθμό τον επενδυτή ώστε να τον αποτρέψουν να προβεί στην υλοποίηση των στόχων του και να βλάψουν σε τελική ανάλυση την κοινωνία και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Τέτοιοι λοιπόν “κερδοσκόποι της αγοράς” είναι ικανοί ακόμη και να πουλήσουν την «δύναμη του ιδιοκτήτη της γης» σε ενδιαφερόμενο ιδίων συμφερόντων ή αντιθέτων ( ο νοών νοείτω).

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι βγει ο αγοραστής και δώσει 1000 ή 1100 ή 1200 ευρώ το στρέμμα και μαζέψει με αυτή την τιμή 1000 στρέμματα καθότι μερικοί ιδιοκτήτες θα θεωρήσουν καλή αυτή την τιμή και προχωρήσουν στα συμβόλαια.
Αν για τα υπόλοιπα στρέμματα αρχίσουν οι εκβιασμοί για υπέρογκο τίμημα ή ακόμη και αρνήσεις πώλησης επειδή απειλήθηκαν ότι θα χάσουν την δουλειά τους από τον εργοδότη τους που δεν θέλει στα πόδια του την τουριστική ανάπτυξη ...τότε τι να τα κάνει τα 1000 στρέμματα ο αγοραστής ;
Βατραχοτροφείο θα ανοίξει;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΑ .
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ .
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος δεν πείστηκε για κάποιο λόγο!
Μην ρίχνετε ευθύνη,ότι η επένδυση δεν έγινε και φταιει το 55%.

Ανώνυμος είπε...

Γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι ήταν παραμύθι.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου σας παρακαλώ έναν λόγο να έρθει κάποιος που έχει χρήματα να επενδύσει στην συγκεκριμένη περιοχή. ΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΤΟ 55%) ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ .
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΦΤΑΙΕΙ.ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Θέλαμε διορισμό στο δημόσιο ή στα ΝΠΔΔ προστρέχαμε ΕΚΕΙ...
Θέλαμε πρόσληψη στο έργο ..διαβαίναμε τους ίδιους διαδρόμους του υπουργείου ΤΟΥ..
Αυτός άφησε στο πόδι του κάποιους άλλους που έκαναν και κάνουν "κουμάντο" δίκην βεζύρη..
Μάθαμε να ζούμε σε κουκούλια..
Εμφανίστηκε λοιπόν ένας ΙΔΙΩΤΗΣ επενδυτής με ξένη προς τα ελληνικά δεδομένα νοοτροπία , που θα προσφέρει τριψήφιο αριθμό απασχόλησης με δευτερογενείς επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και όχι μόνον, που θεώρησε ότι θα ξεπεράσει τα εμπόδια της καχυποψίας και της άρνησης που γέννησε η νοοτροπία αυτών των χρόνων και αντιμετωπίσθηκε ακόμη και με εχθρότητα!!!!!
Για πρώτη φορά φάνηκε ότι η διαφορετική σκέψη , αντίληψη και όραμα κάποιου για την εξέλιξη και την πρόοδο της περιοχής , λειτούργησε όπως λειτουργεί η υπεροξυγόνωση στους πνεύμονες κάποιου ανθρώπου και παθαίνει εμβολή.
Καλή ανάρρωση συμπατριώτες μου.

Ανώνυμος είπε...

Για την έκταση του δημοσίου πόσα χρήματα προσέφερε ο επιχειρηματίας; Μπορούμε να γνωρίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Για χίλιους λόγους που ισχύουν σε όλη την Ελλάδα και δεν πρικειτε να αλλάξουν χάρη κανενός, καλύτερη τιμή από χίλια με χίλια διακόσια ευρώ το στρέμμα είναι ότι καλυτερο θα μπορούσε να δωθει. Δεν είναι εκεί το θέμα όμως. Το θέμα είναι ότι έχει παραπληροφορηθει
ο κόσμος της Δεσφινα ότι ζητάνε προσύμφωνο και μάλιστα δεσμευτικό, και που θα ήταν όντως τρελό αλλά δεν συμβαίνει. Όσοι το υποστηρίζουν λένε ψέματα ή είναι η γνωστή περίπτωση του ημιμσθους ξερολα που συχνά τον χρησιμοποιούν καποιοι εσκεμμένα για παραπληροφορηση. Το τεράστιο ζήτημα είναι ότι το δελτίο τύπου αποκαλύπτει ότι οι τοπικοί παράγωντες δεν βοηθάνε αυτή την επένδυση ενώ ξεσκιστηκαν για να βάλουν παντού αιολικα. Αυτό τα λέει όλα και λέει και από μόνο του ποιος φταίει και τι πρέπει να κάνει ο κόσμος. Να κάνει ο κος Ταγκαλης μια επίσημη συνάντηση όπου οι επενδυτές θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των κατοίκων της Δεσφινα και να δημοσιευτούν μετά αναλυτικά τα πρακτικά και γραπτά. Εντάξει κε Ταγκαλη; Ιστορία θα γράψετε ούτως ή άλλως. Εσείς διαλέγετε το πως θα σας χαρακτηρίσει.

Ανώνυμος είπε...

Γκολφ-ΒΙΑ : 0-1
Ο αγώνας θα κριθεί απ τους ..φιλάθλους στο δεύτερο ημίχρονο

Ανώνυμος είπε...

Χαχα άλλαξε πλευρό πατριώτη σας έχουνε του χεριού τους..

Ανώνυμος είπε...

Καρτερία γιατί δεν δημοσιεύεις όλα τα σχολεία;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ , ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ .

Καρτερία είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .

Ανώνυμος είπε...

Ο 8:37 πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Δεν λέει κανείς να πληρώσουν το αντίτιμο για την έκταση, ο κόσμος λέει να γίνει ένα συμφωνητικό με το ποσό αγοράς να έχει προσδιοριστεί από την αρχή.
Οι κίνδυνοι που αναφέρει για δήθεν παρεμβολές ισχύουν και με την τωρινή διαχείριση.
Ας μας πει πως θα το αντιμετωπίζουν η διεθνής αγορές και τι θα γίνει αν αυτό συμβεί στον δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων και ενώ όλα έχουν πάει καλά;
Μήπως με την διεθνή πρακτική έχουν ήδη χάσει 6 μήνες;
Μήπως πρέπει η εταιρεία πρέπει να ψάξει στο εσωτερικό της ποιός την συμβούλεψε άστοχα;
Καλό θα ήταν για την αποτυχία πρώτα να κοιτάμε στον καθρέφτη μας και σε δεύτερο χρόνο να αρχίσουμε την λάσπη.
Υ.Γ. Δεν εξύβρισα κανέναν;

Ανώνυμος είπε...

Ίσως δικαιολογημένα και λόγω άγνοιας κάποιος αφελέστατα να μιλάει για “κακούς συμβούλους” της εταιρίας.
Τέτοιες επενδύσεις γνωρίζω πως έχουν πολλούς συμβούλους κυρίως προερχόμενους από διεθνή θέρετρα γκολφ , μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες , από εταιρίες ΣΠΑ και ειδικούς στα κτηματομεσιτικά .
Καταλαβαίνει δε κανείς ότι υπάρχει ολόκληρη ομάδα δικηγόρων και μελετητών για την υποστήριξη των νομίμων ενεργειών.
Αν η εταιρία είχε έλθει για να κοροιδευθεί ή να ξεκοκαλίσει τίποτα επιδοτήσεις ‘η ήταν εταιρία ΣΔΙΤ που καραδοκούσαν οι πολιτικοί παράγοντες ίσως και να ήταν περισσότερο άνετη και αρεστή στους αδαείς .
Όπως κάθε σοβαρή εταιρία έτσι καυτή φαίνεται πως μετρά κάθε σεντς που σκέπτεται να επενδύσει και δεν έχει σκοπό να παγιδευτεί σε μια διαδικασία εκβιασμών και μικροπολιτικών διενέξεων.
Λυπάμαι που το λέω αλλά νομίζω πως κανένας δεν κατάλαβε για το μέγεθος και το είδος της επένδυσης ούτε έλαβε υπ όψη τα τεράστια συλλογικά οφέλη βάζοντας υπεράνω αυτών μόνο το προσωπικό του συμφέρον η δε τοπικοί παράγοντες που αναφέρει το δελτίο της εταιρίας το πολιτικάντικο όφελος..
Απορίας άξιον είναι ότι ενώ στην αρχή υπήρξε αμφισβήτηση ήθους,οικονομικής επάρκειας,πίστης της εταιρίας , τώρα η υποψία έχει ριχθεί στο ΄ύψος της τιμής αγοράς λες και η διαφορά των 50-100 ευρώ στο στρέμμα θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας γκι ανά πουλήσει κάποιος ένα χωράφι που αν δεν αξιοποιηθεί τώρα που υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον θα μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά πληρώνοντας φόρους χωρίς κανένα έσοδο.



Ανώνυμος είπε...

Αποφεύγετε σκόπιμα να απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματα.
Επικεντρώσετε στην τιμή αλλά κανένας δεν μιλάει για το πόσο, μιας και αυτό είναι στην προσωπική ευχέρεια του κάθε ενός πως θα το διαπραγματευτεί και φυσικά της εταιρείας σας να το εξετάσει και να το αποδεχτεί, όλοι σας λένε για την διαδικασία σύναψης συμφωνητικού που σε βάθος χρόνου οι κερδισμένοι θα είστε εσείς μιας και θα έχετε κερδίσει ένα γύρο διαπραγματεύσεων.
Ψάξτε να βρείτε ποιός φταίει, επαναλαμβάνω όμως πριν καταλήξετε κοιτάξτε καλά στον καθρέφτη.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για τοπικούς παράγοντες που δεν στηρίζουν την επένδυση. Δεν με εκπλήσσει. Απο κάποια στιγμή που άρχισα να εξετάζω ως υπόθεση εργασίας την άποψη ότι οι "επιφανείς" τοπικοί παράγοντες έχουν στηριχθεί απο τα συμφέροντα που θέλουν την περιοχή χωματερή, άρα ο τουρισμός είναι εχθρός τους, όλα τα μυστήρια και οι απορίες που είχα για την κατράντια της περιοχής έχουν τελικά ορθολογική απάντηση. Άρα για μένα είναι η αλήθεια μέχρι κάποιος να μου βρεί άλλη θεωρία χωρίς μυστήρια και απορίες. Ξέρω πολύ καλά ότι η τιμή που συζητήθηκε ανεπίσημα κάποια στιγμή ήταν στα χίλια ευρώ το στρέμμα αλλά η τιμή που όταν δοθεί επίσιμα θα μπορεί ο καθένας να αποφασίσει αν του κάνει ή όχι δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν ψάχνει κάποιος επενδυτή τέτοιου μεγέθους που να δώσει απ' αρχής τιμή, τότε ψάχνει για κορόιδο που δεν υπάρχει περίπτωση να έχει λεφτά επενδυτή για να έρεθει στην Δεσφίνα να του τα φάνει οι δήθεν πονηροί. Σίγουρα όποιος ψάχνει τέτοιο επενδυτή είναι κούτσουρο σχετικά με το πως γίνονται αυτές οι δουλειές. Αν κάνουν το τραγικό λάθος να δώσουν αρχική τιμή απο νωρίς, όσο πλησιάζουν το 100% κάθε τόσο κάποιος απο όσους δεν έχει δηλώσει πρόθεση θα το παίζει πονηρός και θα εκβιάζει για κάτι περισσότερο. Αν κάνουν το ακόμη τραγικότερο λάθος να δώσουν σε κάποιον έστω και ένα ευρώ περισσότερο το στρέμμα, τότε όλοι οι προηγούμενοι που θα νοιώσουν κορόιδα θα αρχίσουν ακόμη πιό σκληρούς εκβιασμούς και τελικά επένδυση δεν θα γίνει. Γι αυτό δεν υπάρχουν τέτοιοι βλάκες επενδυτές. Πονηριά είναι η προσπάθεια του βλάκα να το παίξει έξυπνος καταλήγοντας πάντα να γίνει αλήτης και απατεώνας για να περάσει το δικό του με την δικαιολογία ότι έτσι είναι φυσικό να γίνεται. Υπάρχει όμως και ένας κόσμος που αυτά τα γυφτιλίκια προκαλούν μόνο χλεύη. Και σίγουρα αν στην Φωκίδα και στην Δεσφίνα κυριαρχούσε η εξυπνάδα και ο ορθολογισμός, δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια. Αν το πονηρος ήταν να το καμαρώνεις, τότε θα είχε και προκοπή να επιδείξει. Στην Φωκίδα και στην Δεσφίνα με την μιζέρια και την κατάντια να θεωρείται επίτευγμα το να σου ρίχνουν ένα κοκαλάκι διορισμό στο δημόσιο ή στην εταιρία για γίνεις παράσιτο στην ζωή και το μέλλον του γείτονα και του αδερφού σου, όπως και να το ονομάσουμε, ξεφτίλα είναι. Κερδισμένος πονηρός και αξιοπρεπής δεν υπάρχει. Και για τους έξυπνους και ανήθικους όσοι νομίζουν τον εαυτό τους πονηρό είναι τα τέλεια θύματα. Και τους κάνουν την βρώμικη δουλειά και χαμένοι καταλήγουν. Ας παμε ένα βήμα πιό μπροστά στην εξέλιξη απο το ζώο στον ανθρωπο και ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λογικά. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Όποιος δεν ξέρει τι σημαίνει "σκέφτομαι" ή "λογικά", ας αρχίσει να ρωτάει και αν ντρέπεται, ας ψάξει στο Google. Κάτι θα βρεί για αρχή. Υπάρχει ένας τεράστιος κόσμος έξω απο το ίδρυμα της Φωκίδας και της Δεσφίνας που δεν υπάρχει χειρότερο και πιο ντροπιαστικό για τον τόπο μας απο αυτό που γίνεται και απο τις ηλιθιότητες που λέγονται για να βρούν κάποιοι να πολεμήσουν αυτή την προσπάθεια. Η Δεσφίνα να πεθαίνει πληθυσμιακά χρόνο με το χρόνο, με το ανατολικό μισό και το νότιο μισο της πεθαμένο απο κάθε προοπτική ανάπτυξης απο τις ιχθυοκαλλιέργειες και τα αιολικά, και το υπόλοιπο με το χωριό να είναι χαρακτηρισμένο με τον νόμο για εξόρυξη βωξίτη αιολικά έτοιμα να μπούν μέχρι πάνω απο το χωριό, και υπάρχουν όντα που πολεμάνε την τελευταία ελπίδα της Δεσφίνας να μην καταντήσει Κυριάκι και άλλα που τα παίρνουν στα σοβαρά !!!!!!!!!!!
Ξέρω και γνωρίζω πολύ κόσμο που έχει επίπεδο και γνωρίζει πολύ καλά τι αξίζει σε αυτό τον τόπο αλλά είναι ένα ερώτημα εάν τελικά φεύγοντας τόσα χρόνια οι αξιόλογοι, μήπως ο κατιμάς έχει κυριαρχήσει. Θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι πολιτικός παράγων της Φωκίδας νοιαζότανε για 6 θέσεις εργασίας σε κατάστημα τροφίμων και άλλες τόσες για τα ΕΛΤΑ ;
Αν αυτό είναι αλήθεια και απ την άλλη 1000 θέσεις εργασίας στο γκόλφ με τεράστια τουριστική μόχλευση της περιοχής έχει περάσει απαρατήρητη , τότε ο παραπάνω σχολιαστής επαληθεύεται πλήρως και αποδεικνύεται περίτρανα ότι όλοι οι παράγοντες είναι πιασμένοι από εχθρικές του τουρισμού επιχειρήσεις.
Εδώ πλέον καλείται η κοινωνία της Δεσφίνας να δώσει την απάντηση και την λύση για τη ρότα στο μέλλον της Φωκίδας.
Για μια ακόμη φορά τα χώματα της Δεσφίνας θα πρέπει να αναδείξουν τον νέο ΗΣΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ο κ ΣΙΩΡΗΣ ΕΙΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που αγαπάτε τον τόπο δεν έχετε όνομα να πείτε όλα αυτά τα παραμύθια ονομαστικά?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΚΛΠ ??? ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ??
ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ???

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας που έχει περιουσία εκεί και την ανταλλάζω με ισάξια οποιουδήποτε πατριώτη ώστε να την παραχωρήσει μετά αυτός για τη επένδυση

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 4.41.!

Ανώνυμος είπε...

Απορώ που οι μισοί απ' τους ιδιοκτήτες δεν πείστηκαν!
Κάπου υπάρχει σοβαρό σφάλμα σ όλη την διαδικασία.!

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση από έναν που ξέρει πολλά γράμματα.αν γινόταν το ντιλ.κι όλοι πουλούσαν για γήπεδα γκολ.και δεν ξέρω τι ακόμη.υπσρχει δέσμευση ότι εκεί δεν θα γίνει χρήση της γης για άλλο σκοπό

Ανώνυμος είπε...

Όταν μια επένδυση ( όπως το γκολφ Δεσφίνας ) χαρακτηριστεί στρατηγικής σημασίας και η διαδικασία έκδοσης αδειών ανατεθεί στην Εnterprise Greece σημαίνει πως διενεργείται λεπτομερής και εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της επένδυσης .
Η τελική έγκριση του προγράμματος φέρει υπογραφές 7 υπουργών και της προεδρίας της Δημοκρατίας.
Οι δήμοι ή το κράτος , που έχουν ιδιοκτησίες στα σημεία ενδιαφέροντος , με την διαδικασία προσφορών βγάζουν την έκταση είτε προς πώληση , είτε προς ενοικίαση είτε προς δωρεάν παραχώρηση.
Ο συνήθης τρόπος είναι η μακροχρόνια μίσθωση της δημόσιας έκτασης .
Όταν λοιπόν όλα αυτά ευοδώσουν , ο επενδυτής για να κάνει το χατήρι κάποιων καλοπροαίρετων σχολιαστών που ενδίδουν συνεχώς στις ανακριβείς πληροφορίες , θα προβεί στην ανέγερση πολυτελούς hot spot για πρόσφυγες , τους οποίους θα απασχολεί στο γειτονικό βατραχοτροφείο που θα κατασκευάσει…

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ "ΑΠΙΣΤΩΝ" ΔΕΣΦΙΝΙΩΤΩΝ (55 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ (25-30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ένας –δυο “Καρτερίστες” γράφουν τα θετικά σχόλια και ίδιοι τα διαβάζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

όσοι πήραμε εξοπλισμό για γκολφ και κάναμε προπονήσεις σαν το τσιλ'κ τσαμα'κ που θα παίξουμε;