Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Άμφισσας: οι πρώτες παρατηρήσεις....


Με προβληματίζει η τοποθέτηση της σήμανσης επί των πεζοδρομίων. Ήταν που ήταν στενά τώρα πρέπει να κάνεις κ λίγα ακροβατικά. Δεν μπορούσαν οι νέες πινακίδες να τοποθετηθούν σε υπάρχοντες στύλους ή στην τοιχοποιία παρακείμενων κτιρίων?. Ποιο το όφελος ο δρόμος μπροστά από το μητροπολιτικό ναό να είναι διπλής κατεύθυνσης? Ποιό το όφελος ο δρόμος της παιδικής χαράς να γίνει πεζόδρομος και να μην γίνει αύξηση πεζοδρομίου εμπρός από τον Καστανά όπως δλδ έγινε κ στην πλατεία Ησαΐα? Ποιό το όφελος αν η Εθνικής αντίστασης είναι μόνο άνοδος αλλά οι κατεβαίνοντες την Γατου στο φαρμακείο Κατσαγουνου μπορούν να την κάνουν κ κάθοδο? Ποιό το όφελος που οι κατεβαίνοντας την Κορδωνη στο τέρμα αυτής μπορούν να πάνε δεξιά κ να κάνουν την Γάτου άνοδο? Ποιό το όφελος η Κανάρη στη κτίριο Δρ Κατσαγουνου να είναι 2πλης κατεύθυνσης και συγχρόνως να επιτρέπεται η στάθμευση κ από τις δύο πλευρές?
Αυτές οι παρατηρήσεις σε ένα Μόλις τετράγωνο
Θα δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης μόνιμων κατοίκων?
Παρατηρήσεις με καλή πρόθεση
Οι διορθώσεις θα γίνουν άμεσα η θα ενημερώσετε πρώτα την περιφέρεια κλπ κλπ κλπ και μετά απο έγκριση θα γίνουν ?
Σπύρος Ζουμάς

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και να την φτιασιδώσεις την γριά ..γριά θα μείνει. κατανοητό;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι είσαι φερτός στην περιοχή και ζητάς ταυτότητα.Οι Ιτιώτες δε μιλάνε έτσι.Νούμερο.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του Καρτερία για την έγκριση των δύο παραπάνω σχολίων .Ο κομπλεξισμός σας για την πρωτεύουσα αστείρευτος.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι γίνει να γίνει για εξυπηρετεί τον κόσμο και τις επισκέπτες της πόλης. Αν όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα το κομφούζιο και την κατηφόρα των καταστημάτων.... τότε κάντε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

--η αλήθεια βρίσκεται στο σχόλιο Νο.1 , όσο και αν πονάει μερικούς έχοντες παρωπίδες ..
--Πάντως για να ξέρετε το "κόμπλεξ" το έχουν αυτοί που καθημερινά διέρχονται βαρυγκωμώντας τον δρόμο που δέχεται την μεγαλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το Νομό και είναι διαλυμένος...και μιλάμε για τον δρόμο Ιτέας- Κίρρας τον μοναδικό που ενώνει δύο απ τις μεγαλύτερες πληθυσμιακά κοινότητες,,,