Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αίγιο: Εξαφανίστηκαν δύο 16χρονα κορίτσια


Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη των δύο κοριτσιών απευθύνει το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Άφαντα από το βράδυ της Κυριακής είναι δύο 16χρονα κορίτσια που εξαφανίστηκαν στην περιοχή του Αιγίου. Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του παιδιού», πρόκειται για την Εσμεράλντα Ν. 16,5 ετών και η Στέλλα Ρ. 16 ετών, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από τις 9 χθες το βράδυ.
"Η Εσμεράλντα είναι 1,60 μ. και ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά λευκά παπούτσια
Η Στέλλα είναι 1,56 μ. και ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά μαύρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
«Εφόσον κριθεί σκόπιμο, θα προχωρήσουμε σε σχετικό Δελτίο Τύπου και ανάρτηση αφισών για την εξαφάνιση» αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού
Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια: