Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

ΙΤΕΑ... Τροχαίο ατύχημα στην παραλία

Φωτογραφία του Λουκάς Σκαρίμπας.


Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε 28χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ, χθες τα ξημερώματα στη χερσαία ζώνη του λιμένα της Ιτέας. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε τραυματισμός, πάρα μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.
Από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ σε αλκοολομέτρηση που έγινε στον 28χρονο, βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιτέας.
Με πληροφορίες από http://dytikesmaties.gr/

5 σχόλια:

περίεργος είπε...

Αυτός ο εικοσιοχτάχρονος σε μια-δυο βδομάδες θα ξαναοδηγεί. Αυτός που έγινε καδοπούλα απο το μεθύσι και δόξα Θεό που δεν είχαμε αίμα ξανά μέσα στα Χριστούγέννα όπως στην Άμφισσα.

Τι θεωρούμε ότι είναι πρόβλημα; Ως πλειοψηφία του λαού; Είναι πρόβλημα να οδηγάς μεθυσμένος; Το γνωρίζουμε αλλά γιατί δεν το εφαρμόζουμε; Από τον οδηγό που το κάνει, στην ελλειπή εφαρμογή της καταστολής και πρόληψης στην πολιτική απόφαση να μειώνονται τα πρόστιμα και την αδιαφορία για εθνικούς στόχους.

Ανώνυμος είπε...

του πηρανε το διπλωμα για 6 μηνες του δωσανε 1200 ευρω προστημο και εχει και δικαστηριο.επισης αντιμετοπιζει την λαικη κατακραυγη.πρεπει να πληρωσει τα 2 αυτοκινητα και το δικο του.το συνολου του ποσου ξεπερναει τα 10.000 ευρω.δεν εφτεγε κιολλας 100% αλλα ειναι καλο παιδι και για τον λογο του αλκοολ πηρε ολο το βαρος πανω του οικοιοθελος.

περίεργος είπε...

Γιατί δεν έφταιγε 100%;

Ανώνυμος είπε...

γιατι ο οδηγος του ενος απο τα δυο παρακαρισμενα αυτοκινητα θεωρησε σωστο να ξεκινησει το οχημα του πριν περασει το εν λογο προπορευομενο οχημα κλεινοντας του το δρομο.εγινε το ατυχημα και ξαναπαρκαρε και δηλωσε οτι ηταν παρκαρισμενος και δεν του κανανε αλκοτεστ που σιγουρα θα ηταν και αυτος υπο την επιρεια.

Ανώνυμος είπε...

αν επρεπε να γινουν τα πραγματα οπως επρεπε θα εκαναν αλκοτεστ και στους άλλους δυο οδηγους των οχηματων. Οταν ενα παιδι μολις 18 ετων οδηγαει το αυτοκίνητο του μπαμπα έχοντας μονο μερικούς μήνες το δίπλωμα, το λιμεναρχείο ειναι υποχρωμενο νο κανει αλκοτεστ και σε αυτον και οχι να τον αφηνει να φυγει. Ο 28 χρονος πηρε όλη την ευθυνη πανω του για να μη βρουν το μπελα τους οι νεοι οδηγοι. Γι αυτο λοιπον ας μη βγαζουμε συμπερασματα χωρις να εχουμε γνωση του τι εγινε.