Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ε, όχι και κανάλι!

Κυριάκος Μητσοτάκης


Δεν είναι η... διαπλοκή με το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ αυτό που ενόχλησε τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, που άλλωστε έχει συνηθίσει σε παρόμοιες τροπολογίες διαγραφής προστίμων.

Η τελευταία μάλιστα, την οποία και ψήφισε το 2014, αφορούσε πρόστιμα στους Βαρδινογιάννη-Λάτση και δεν ήταν 30 εκατ., όπως το συγκεκριμένο, αλλά 1,2 δισ. (σχεδόν οι μισές δηλαδή περικοπές συντάξεων επί οικονομικής κρίσης).

Αυτό που κυρίως ενόχλησε τον αρχηγό ήταν ότι βρέθηκε ένας μεγαλοεπιχειρηματίας και πρόεδρος ΠΑΕ να υποστηρίξει -άκουσον άκουσον- τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος θέλει να αγοράσει και μέσο ενημέρωσης, οπότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξει ακόμα και κανάλι του οποίου ο ιδιοκτήτης και τα στελέχη δεν θα υποστηρίζουν αποκλειστικά τη Ν.Δ. και τον αρχηγό της.

Μετά από τόσες τροπολογίες, δάνεια, φιλίες, κουμπαριές, ακόμα και γάμους, αυτό ξεπερνάει δικαίως τα όρια ανοχής του Κ. Μητσοτάκη. Σιγά μην αποκτήσουμε ξαφνικά και πολυφωνία στην τηλεόραση!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαριστε τα παντρα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΑΚΙΑ και μετα να σας ακουω να λετε "να εκοβα το χερι μου καλλυτερα" !!! Δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι απο του χρονου καμια εργασια δεν θα υπαρχει για κανενα και οτι θα κλεισουν το 80ή90% των καταστηματων αφου δεν θα υπαρχει χρημα ποιος θα κινησει την αγορα ??? Ξυπνηστε γιατι για οτι προκειται για τον ουρανοκατεβατο "εμπορο" καπνων απο την Ρωσια αυτος θα ζει θα βασιλευει και ολοι εμεις θα ψαχνουμε για κανενα μεροκαματακι !!! Αυτον γι αυτο τον φερανε και του δωσανε γη και υδωρ !!! Αληθεια Ελληνας και δεν ξερει να πει καλημερα χρειαζεται διερμηνεα ???