Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η αντιδήμαρχος Ιτέας καταγγέλλει τον Αστυνομικό Διευθυντή και μιλάει για υπονόμευση - Καλεί τους κατοίκους της Ιτέας να παραστούν απόψε στο Τοπικό Συμβούλιο



Τους κατοίκους της Ιτέας καλεί στην αποψινή Τετάρτη και ώρα 19:00 στο Κυριακοπούλειο συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας η Αντιδήμαρχος κ. Λιάνα Πιλάλα για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την μετακίνηση 10 Αστυνομικών Υπαλλήλων, που αποφασίστηκε σήμερα σε σύσκεψη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για την κατανομή της δύναμης των μονάδων που καταργήθηκαν ή υποβαθμίστηκαν με το ΠΔ 7/9-2-2017.

Η κ. Πιλάλα καταγγέλλει τον Αστυνομικό Διευθυντή για αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς δεν δέχτηκε να τη δει ούτε για ένα λεπτό την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η σύσκεψη. Τονίζει δε ότι αιφνιδιάστηκε όταν αργά το βράδυ της Τρίτης πληροφορήθηκε ότι το πρωί θα λάβει χώρα μια τέτοια σύσκεψη, χωρίς να έχουν ενημερωθεί από κανέναν, ενώ αντιθέτως υπήρξαν πολιτικές διαβεβαιώσεις, τόσο από το υπουργείο, όσο και από το βουλευτή ότι δε θα πειραχθεί η δύναμη της Ιτέας.

«Μετακινούν δέκα Αστυνομικούς υπαλλήλους, δηλαδή το 1/3 της συνολικής δύναμης στην Ιτέα και ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν δέχτηκε ούτε καν να με ακούσει για ένα λεπτό σε ένα κρεσέντο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, ενώ ο υποδιευθυντής κ. Σταματέλος με απείλησε με συκοφαντική δυσφήμιση. Οι συμπολίτες μας πρέπει να έρθουν απόψε στο Τοπικό Συμβούλιο και να υποστηρίξουν την περιοχή μας και την ασφάλειά μας. Την ώρα που ο δήμος Δελφών και οι συναρμόδιοι φορείς καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, το να γίνονται τέτοιες ενέργειες, μόνο ως υπονόμευση μπορεί να εκληφθεί».

Η Αντιδήμαρχος Ιτέας
Λιάνα Πιλάλα - Τσακίρη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιάνα άσε το δούλεμα σε τίποτα παιδάκια του νηπιαγωγίου.Θέλεις δηλαδή τώρα να μας πεις ότι οι δικοί σου δεν σε ενημέρωσαν και σε άφησαν να εκτεθείς

Ανώνυμος είπε...

Γελάνε και οι πέτρες αρε τι κάνουν μερικοί/ες για λίγα λεπτά δημοσιότητας.
Νασε καλά ρε Λιάνα καινούργιο συκώτι έκανα.