Τρίτη 30 Μαΐου 2017

«Όχι» οικογένειας Μητσοτάκη σε κηδεία δημοσία δαπάνη μετά τις αντιδράσεις




Την εξαίρεση της δαπάνης για την κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τη δημόσια δαπάνη ζητά η οικογένεια του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού.
Την επιθυμία της να εξαιρεθεί η δαπάνη για την κηδεία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη «από τη δημοσία δαπάνη που δύναται να προβλεφθεί με την Κοινή Υπουργική Απόφαση δυνάμει του Ν.409/1976» γνωστοποίησε με επιστολή της η οικογένεια του εκλιπόντος στο Υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Πάνο Σκουρλέτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την τέλεση της κηδείας δημοσία δαπάνη είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.
Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη, την ίδια μέρα από τις 07:00 έως τις 13:30.
Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, αφού προηγηθεί  επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΕ.ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΕΔΩΡΗΣΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ; ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ...