Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΙΤΕΑ: Αθλητική Φιέστα 2017 ΦΩΤΟ


Μπορεί τείχη να μην έχουμε να γκρεμίσουμε για να περάσουν οι νικητές μας… το Λιμάνι όμως το κάψαμε χθες !!!



 Δίπλα από ένα σχεδόν έρημο αρχαίο Λιμάνι, αυτό της Κίρρας, άρχισαν να έρχονται πρόσφυγες από παντού.

Μαζεύτηκαν πρώτα κάτοικοι από τις γύρω περιοχές, Άμφισσα,Δεσφίνα, Αγ Ευθυμία, Τριταία, Σερνικάκι μετά ήρθαν Μεσολογγίτες , Ηπειρώτες, Θεσσαλοί, Μικρασιάτες, Πελοποννήσιοι και έφτιαξαν μία νέα ράτσα, λιμανίσια, τους ΙΤΙΩΤΕΣ ….

Μία νέα πόλη περιτριγυρισμένη από πόλης γεμάτες ιστορία όπως οι Δελφοί, το Γαλαξίδι , η Άμφισσα , η Κίρρα 

Μία νέα πόλη χωρίς ιστορία, σήμερα γράφει ιστορία!  με τις μοναδικές επιτυχίες που τις χάρισαν όλες σχεδόν οι ομάδες της ! όλα της τα παιδιά!

Οι νίκες όμως γράφονται μόνο μετά από σκληρή προπόνηση…
Αν ανηφορίσει κάποιος σας προς το λόφο των Αναργύρων  ένα απόγευμα θα περάσει πρώτα  από το γήπεδο τένις, μετά από το κολυμβητήριο, το γήπεδο ποδοσφαίρου και  πίσω στο μπαλόνι θα δεις δεκάδες παιδιά να ιδρώνουν και να υπερβαίνουν καθημερινά τον εαυτό τους….. δίπλα στα σωστά άτομα, τους σωστούς παιδαγωγούς πρώτα και μετά προπονητές ….

Τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν πράγματα στην Ιτέας που δεν είχαν γίνει δεκαετίες :
Ξύλινο δάπεδο στο γήπεδο Μπάσκετ / βόλεϊ
Νέο δάπεδο στο γήπεδο Τένις και στο γήπεδο Μπάσκετ (πλατεία Καραγκούνη)   
Επισκευές στο κολυμβητήριο
Μελέτες για ενεργειακές αναβαθμίσεις και νέο κλειστό γήπεδο, συνεχίζονται από την προηγούμενη δημοτική αρχή και ελπίζουμε  αυτήν την φορά να προλάβουν να υλοποιηθούν …

Μύρκας







(φιλοτεχνιμένο από Γέρωγο Πάντζο)
Ευχαριστώ τη Δημοτική Ενότητας Ιτέας για την βράβευσή μου στα πλαίσια της "Γιορτής Αθλητισμού Ιτέας" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/5/2017 στην προβλήτα της πόλης.
Konstantinos Zemadanis






Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους υπάρχουν για να υπάρχει ο ΝΟΙ...

Sofia Anagnostakou



Βράβευση του Α.Σ ΠΑΜΜΑΧΟΙ και των Αθλητών στο Παγκράτιο Άθλημα και στο Ταεκβοντο. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από το βάθος της ελληνικής μας καρδιάς, για την συμβολή σας στον κοινό μας αγώνα, υπέρ των θετικών προτύπων που έχει τόσο πολύ ανάγκη η νέα γενιά. Σε μία εποχή λαβωμένη από αξίες και ιδανικά, είναι υπόθεση όλων μας, να προάγουμε την σωματική και ψυχική υγεία, μέσα από τον αθλητισμό και τη φιλοσοφία του.
Είναι σημαντικό για τον Σύλλογο μας να αισθάνεται ότι δεν είναι μόνος σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια που κάνει εδώ και 14 χρόνια.
Με την ευχή για “καλή συνέχεια” και κυρίως “ καλή Δύναμη” Έρρωσω και ευδαιμονείτε”.










Κάνοντας ένας απολογισμό στην φετινή ποδοσφαιρική χρόνια ,θεωρώ ότι σαν ομάδα και σαν διοίκηση ξεπεράσαμε και τις προσδοκίες μας .
Όταν αποφάσισα πριν 2 χρόνια να ασχοληθώ με το ιστορικό σωματείο ο στόχος ήταν ένας και ξεκάθαρος .Να ανεβεί η ομάδα στην Γ εθνική. Πέρυσι αν και προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια δυστυχώς δεν τα καταφέραμε .
Όλο αυτό σε συνδυασμό με κάποιες κακοπροαιρετες κριτικές κάπου μας άδειασε και μας στεναχώρησε .Ο μόνος λόγος που προσωπικά παρέμεινα φέτος είναι γιατί είμαι πολύ εγωιστής για να δεχτώ την αποτυχία .

Τελικά όμως Ο Αστέρας μας κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να φτάσει στη Γ εθνική κατηγορία .Αυτο που σιγοψιθυρίζαμε όλη την χρονία είναι γεγονός .

Η πρόκληση φέτος θα είναι τεράστια .
Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια ,από τον κόσμο ,την Δημοτική αρχή ,τους επιφανείς επιχειρηματίες του νομού μέχρι τον πιο απλό οπαδό ,ώστε το νέο εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία .
Όλοι μας φέτος δώσαμε τον εαυτό μας,ξοδέψαμε χρόνο και χρήμα ,λείψαμε από τις οικογένειες μας ,ώστε να κάνουμε την ιδέα του Αστέρα που κάποιοι άλλοι πριν από εμάς υπήρέτησαν ακόμη πιο δυνατή .
Όλοι μαζί μπορούμε
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο

Ένα μπράβο και στο Δήμο για την βραδιά αθλητισμού που έδωσε μια διαφορετική νότα στην αποψινή μας Κυριακή

Αστέρας-Μια πόλη μια ομάδα


https://www.facebook.com/GOUINPROGRESS/videos/10154610625098317/


Stathis Karagounis





Σήμερα ο Δήμος Δελφών βράβευσε στην Ιτέα τους αθλητές του σε μια πολύ όμορφη γιορτή!Το Δ.Σ. του συλλόγου μας,οι αθλητές μας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε την σπουδαία αυτή χειρονομία του Δήμου που έδωσε στον σύλλογο μας δύναμη και μας γέμισε ευθύνη στο να είμαστε δυνατότεροι στα επερχόμενα Πρωταθλήματα του Taekwondo.
Με τιμη
A.C. Dragons Taekwondo



Εκ μέρους του Δ.Σ του Α.Σ.ΙΤΕΑΣ, των προπονητών και αθλητριών, ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε όσους είχαν την ιδέα και υλοποίησαν την αποψινή βραδιά. Θερμά συγχαρητήρια στα σωματεία και τους αθλητές και αθλήτριες που βραβευτηκαν,καθως γνωρίζουμε εκ των έσω ποσό δύσκολο είναι να φτάσει κάνεις σε τέτοιες επιτυχίες. Μακάρι η αποψινή βράβευση να μην είναι εάν "πυροτέχνημα" και με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων των πλευρών, του χρόνου να είμαστε όλοι πάλι το ίδιο περήφανοι. Η πόλη μας θα "ταξιδέψει" και θα "ακουστεί" σε όλη την Ελλάδα γιαυτο ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε περήφανοι κάτοικοι μιας περήφανης πόλης.
Γιάννα Πούλου





#giorti_athlitismou_iteas #vraveusi # champions #gsiteas #basketball #prwtathlites #syllogoi_iteas #athletics_itea
Μεγάλη επιτυχία είχε η Γιορτή Αθλητισμού της Ιτέας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην προβλήτα της όμορφης πόλης μας, παρουσία του Βουλευτή Φωκίδας κ Κωστοπαναγιώτου, του Δημάρχου Δελφών κ. Αθ. Παναγιωτόπουλου, της Αντιδημάρχου και οικοδέσποινας της εκδήλωσης κ. Λιάνας Πιλάλα - Τσακίρη και πλήθους άλλων θεσμικών, αθλητικών και άλλων παραγόντων. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, προπονητές και ιθύνοντες απ' όλους τους Συλλόγους που βραβεύτηκαν, όπως επίσης και στον Δήμο Δελφών για την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση που ελπίζουμε να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες όλων.
Παρακολουθήστε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου μας, την βιντεοπαρουσίαση που πλαισίωσε την βράβευση του Γ.Σ. Ιτέας, ως ένα ταξίδι στον δρόμο των επιτυχιών του αγαπημένου μας συλλόγου, από το 1984 που ιδρύθηκε από τον σημερινό της πρόεδρο κ. Νίκο Κουτρόγιαννο και μερικούς ακόμη δραστήριους γονείς της πόλης μας μέχρι και σήμερα:http://www.gsiteas.gr/…/207-megali-epityxia-eixe-i-giorti-a…





ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: