Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ



Κε Μέγγο ο πολιτικός τσαρλατανισμός έχει και τα όρια του !



ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Kον Μέγγο
Επικεφαλή της παράταξης
Στο δημοσίευμα που αναρτήσατε με τον τίτλο Λιμενικό Ταμείο Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
«Μια Φουρτούνα σε Ήρεμα Νερά»

Με έκπληξη διαβάζω ότι βάλετε κατά της αντιπολιτεύσεως και συγκεκριμένα αναφέρετε ότι εκτός του Δημάρχου και η υπόλοιπη αντιπολίτευση χαθήκαμε ανάμεσα σε τοπικίστικους  φόβους, σε μια επικοινωνιακή και ακατάσχετη αοριστολογία, και σε ανούσιες αψιμαχίες  ότι πνιγήκαμε σε μέσα σε μια κουταλιά νερό κάνοντας κυρίαρχο το θέμα  των δυο ή του ενός Λιμενικού Ταμείου στον Δήμο μας και συνεχίζετε στην επιστολή σας ότι πρόκειται για Ένα θέμα που ο Νόμος διατυπώνει ξεκάθαρα και δεν του χρειάζονται ούτε πολλά λόγια, ούτε πολλές ερμηνείες.

Κε Μέγγο ο πολιτικός τσαρλατανισμός έχει και τα όρια του !

Εσείς δεν είστε που  όπως ισχυρίζεστε  ότι  ο Νόμος διατυπώνει ξεκάθαρα και δεν του χρειάζονται ούτε πολλά λόγια, ούτε πολλές ερμηνείες  παρόλα αυτά ψηφίσατε ενάντια στον νόμο ?
Εσείς δεν είστε που ΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΌΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΞΕΚΆΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΣΕΙΣ απόλυτα συνχρονισμένος με την δημοτική αρχή ψηφίσατε για δύο λιμενικά ταμεία ?

Εσείς  δεν είστε που αν και εισηγήθηκα στο δημοτικό συμβούλιο για την δημιουργία ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ καταψηφίσατε την πρότασή μου  και υπερψηφίσατε την πρόταση του Δημάρχου για δύο λιμενικά ταμεία ? Ποιός  λοιπόν χάθηκε σε τοπικίστικους φόβους και ακατάσχετη αοριστολογία ? Εγώ που ήμουν απόλυτα ξεκάθαρος εξ αρχής και σεβάστηκα την νομιμότητα και τις προτροπές των Υπουργείων ή εσείς που ψηφίσατε παρανόμως ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τις ενδοπαρατακιακές σας ισοροπίες για μικροπολιτική και λαικισμό ?

Επίσης εσείς δεν είστε που μετά τις αποκαλύψεις μου περί αποκρυπτόμενης αλληλογραφίας του Δήμου με τα σχετικά Υπουργεία και αφού κάνατε την σχετική κριτική σας στην δημοτική αρχή για την απόκρυψη των εγγράφων παρόλα αυτά «ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ» ΚΑΙ μάλιστα όταν ο Δήμαρχος  σας ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ για το εάν έχετε μετανοιώσει και θέλετε την ανατροπή της απόφασης  αρνηθήκατε και εμμείνατε στην αρχική σας απόφαση για δύο λιμενικά !

Επίσης εσείς δεν είστε Κε Μέγγο που για να αιτιολογήσετε την ψήφο σας τόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στα ΜΜΕ αναφέρετε συνεχώς ότι η απόφασή σας για τα δύο λιμενικά ήταν μια πολιτική απόφαση ? Δηλαδή  κατά την άποψή σας οι πολιτικές αποφάσεις  δεν πρέπει να φιλτράρονται και να βασίζονται στον νόμο !  ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! 

Επίσης Κε Μέγγο προς ενημέρωσή σας η αποχώρηση των  Συμβούλων της  μείζωνος αντιπολιτεύσεως και εμού δεν έγινε για επικοινωνιακούς λόγους αλλά καθαρά για την ΟΥΣΙΑ δηλαδή για την παραβίαση των νόμων και την κατάφωρη απαξίωση του ΔΣ του οποίου είστε μέλος ! Η απόκρυψη εγγράφων  όταν μάλιστα γίνεται με δόλο ενδέχεται να προκαλέσει βαρύτατη βλάβη στην λειτουργία του Δήμου και είναι ποινικό αδίκημα . Εκτός όμως των ποινικών ευθυνών  εσείς ως  μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν σας ενδιαφέρει η απαξίωση του συλλογικού οργάνου που συμμετέχετε ? Δεν σας ενδιαφέρει η δημοκρατική δεοντολογία ? Αλλά μάλλον  η δημοκρατία για εσάς είναι ΑΛΑ ΚΑΡΤ

Επίσης  αναφέρετε στην επιστολή σας  ότι εμείς δεν ομιλούμε για τα πραγματικά προβλήματα π.χ. λύματα , πόσιμο νερό, διαφάνεια κ.α

Και επειδή η υποκρισία έχει και τα όρια της . ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ  όταν προσκάλεσα σύσσωμη την αντιπολίτευση να προσφύγουμε δικαστικά για την ποιότητα του  πόσιμου νερού ? Απλά αρνηθήκατε !!! ΚΑΙ μάλιστα εγγράφως ! Επίσης ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ στα αλεπάληλα κελεύσματα μου τόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όσο εκτός για ένα ολοκληρωμένο  διαχειριστικό έλεγχο από το Υπουργείο οικονομικών ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ? Απλά σφυρίζετε αδιάφορα ! Δίνοντας χείρα βοηθείας στο  φαύλο τοπικό πολιτικό σύστημα .

Τέλος κε Μέγγο «Η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη « και όχι κωλοτούμπες , φανφάρες και  παραστάσεις επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού .  Εάν δεν μπορείτε τουλάχιστον σιωπάτε !


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ – ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπρε Δρακάκη μάλλον έχεις μπλέξει τα πράγματα και εντέχνως παραπλανείς.
Το Λιμενικό Ταμείο Γαλαξιδίου είναι τελειωμένη κατάσταση έχει περάσει ΦΕΚ και αυτό δεν αλλάζει σκόπιμα δεν το αναφέρεις.Το να κάθεσε και να αναφέρεις ότι εσύ θέλεις μόνο ένα Λιμενικό Ταμείο με έδρα την Ιτέα προσπαθώντας να το παίξεις ήρωας και υποτιμόντας την νοημοσύνη μας το ελάχιστο και θα σε πίστευαν όλοι ξερεις ποιο ειναι?
Να βγεις και να πεις παιδιά εδώ υπάρχει μια δεδομένη κατάσταση(ΦΕΚ) κοιτάμε όλοι μαζι με οποια τροποποιηση μπορεί να γίνει να το αλλάξουμε αλλά όλοι μαζί, το να παίζεις με τις λέξεις δεν σε τιμά καθόλου και σε βεβαιώνω οτι δεν σε πιστεύει και κανένας.

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ - ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ .

Ανώνυμος είπε...

κ.Δρακάκη το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Γαλαξιδίου είναι περασμένο σε ΦΕΚ.Αυτό εντέχνως το παραλείπετε.Ο Καλλικράτης λέει σαφέστατα ότι ένας νομός δικαιούτε να έχει ΕΝΑ Λιμενικό Ταμείο και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά δεν θα ήταν λοιπόν φρονιμότερο να συστρατευτείτε ολοι μαζί να δείτε πως θα ξεπεράσετε αυτόν τον σκοπελο ώστε το Λιμενικό Ταμείο Ιτέας να περάσει στον Δήμο Δελφών αντί να κάθεστε να κάνετε στειρα αντιπολίτευση;