Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Παράπονα για τη Δ.Ε. Ιτέας «Ενώ είναι πρωταθλητές επί δύο συνεχόμενα έτη γιατί δεν βραβεύονται και οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιτέας;»




Δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας  που δεχτήκαμε από γονείς μικρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιτέας .
Αιτία; Μα, ότι ενώ για δύο συνεχόμενα χρόνια οι πιτσιρικάδες κατακτούν το κύπελλο Φωκίδας στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣ, ενώ διαθέτουν 18 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μεικτές του Νομού , ενώ διαθέτουν φυτώριο πάνω από 90 παιδιά….
Εντούτοις ξεχάστηκαν από τη Δημοτική Αρχή και δεν καλέστηκαν να βραβεύουν στην γιορτή αθλητισμού που διοργανώνει η Δ.Ε. Ιτέας την προσεχή Κυριακή.
«Δεν είναι μόνο αυτό. Παράπονα έχουμε και από πέρυσι όταν παίξαμε στον τελικό με την ομάδα της Τολοφώνας –Ερατεινής και δεν παρέστη κανένας εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής σε αντίθεση με το δήμαρχο Δωρίδας κ. Καπετζώνη που έδωσε το παρών» θα πει ο ένας γονέας και θα συμπληρώσει ένας άλλος τονίζοντας «  ότι γενικότερα δεν υπολογίζονται οι μικροί αθλητές από τη Δημοτική Αρχή και πραγματικά δεν ξέρω που να το αποδώσω».
Μήπως να το ξανασκεφτόταν η αντιδήμαρχος κα Πιλάλα;; Υπάρχει ακόμη χρόνος….

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστη η παρατηρηση σας καθως και το παραπονο.Οσο για την παρουσια τους στα γηπεδα...ουδεν σχολιον.
Οπως επισης και η οικονομικη βοηθεια του δημου σε ορισμενα σωματεια και οχι σε ολα

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύει κανείς ότι εσκεμμένα δεν κάλεσαν τον σύλλογό σας . Για όνομα του Θεού τι αξία έχουν μερικοί ακόμη κότινοι για να βραβεύσουν τους μικρούς αθλητές. Πιστεύω πως είναι θέμα ελλιπούς πληροφόρησης .
Πάντως είμαι πεπεισμένος ότι η αντιδήμαρχος θα επανορθώσει.

Η Αντιδήμαρχος Δελφών Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Κι αν ειχατε μια ευκαιρια να διορθωσετε την αστοχια σας κυρια μου με την απαντηση σας τη χασατε .Δηλαδη μας λετε οτι δεν βραβευετε την περσινη επιτυχια .Και φυσικα δεν περιμενετε λιγες μερες για να εχετε την ευκαιρια να βραβευσετε ισως αλλο ενα σωματειο της Ιτεας.Δηλαδη την ομαδα του πολο του νοι που μας εκανε περηφανους περσι με την ανοδο στη β εθνικη δεν θα τη βραβευσετε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν βραβευουμε τα παιδια και ουτε καλουμε το σωματειο να συμμετεχει γιατι συμφωνα με στοιχεια της ΕΠΣ το πρωταθλημα που πηραν περσι ηταν λαστ γιαρ παει περασε και αυτο που τελειωνει τον ιουνιο του χρονου παλι θα ειναι λαστ γιαρ καλησπερα και ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν καλεσε η μετρια την ΕΠΣ σημρινη πληροφορια

Ανώνυμος είπε...

Επίσης η ακαδημία δεν είχε καμία διάκριση εκτός νόμου Φωκίδας όπως οκά τα υπόλοιπα σωματεία .

Κάποιοι κάνουν πολιτική ακόμη και σε τέτοιες εκδηλώσεις .ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

to xasate kai ti na piye tora...toy xronoy na to kanete to maio ..gia na ta mpalosete....kalinixta k.tent.k.liana..

Ανώνυμος είπε...

Καλο ειναι πριν καποιος (συλλογος ή "γονεας")δημοσιευει-σχολιαζει οτιδηποτε
να εχει σωστή ενημερωση.και επειδη κι εγω ως γονεας με ενοχλησε ρωτησα αρμοδιους και μου εξηγησαν οτι βραβευοντε συλλογοι και αθλητες,πρωτη φορα για φετος και ελπιζουμε να καθιερωθει, που εκπροσωπησαν ή θα εκπροσωπησουν την Ιτεα και κατ επεκταση τον Δημο Δελφων με τις επιτυχιες τους σε εθνικό επιπεδο πέρα απο τα στενα ορια του Ν. Φωκιδας (βολεϊ β εθνικη- αστερας γ εθνικη- μπασκετ πρωταθλητες στερεας ελλαδας-ζεμαδανης κωστας παγκοσμιες διακρισεις κλπ κλπ)Κατι που θα πρεπε να εχουν πληροφορηθει και η ακαδημια που εχω κι εγω το γιο μου εκει αλλα και οι γονεις παρα να βιαστουν να κρινουν κακως.
Γι αυτο ας μην θιγομαστε καποιοι με το παραμικρο και να μην το διαβαλουμε.εχω βαρεθει σ αυτον τον τοπο οτι γινεται καποιος να προσπαθει να το διαβαλει για προσωπικο ωφελος και να μην κοιταει να το βοηθησει.και το χειροτερο ειναι οτι δεν φταινε σε τιποτα τα μικρα παιδακια που ειναι στις ακδημιες γενικα να παιρνουν απο μας τους μεγαλους λαθος παραδειγματα και να γινοντε αποδεκτες ολου αυτου, γιατι γινοντε πιστεψε με οπως μου ειπε ο γιος μου οτι το συζηταει με τα αλλα παιδια.το θεμα ειναι να εκπαιδευοντε απο τους γονειε και να προπονουντε απο τους προπνητες , οπως θεωρω οτι πολυ καλα το πραττουν για να γινουν καλοι ανθρωποι πρωτα και μετα καλοι αθλητες.και θα ερθει η ωρα που θα βραβευτουν κι αυτα.