Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Πέντε τ.υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εμπλέκει ο Ανδρέας Μαρτίνης, πρώην πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν", για το μεγάλο σκάνδαλο και τις πιέσεις που δέχτηκε ως προς την πώληση του νοσοκομείου.

«Είναι θέμα δημοκρατίας να μην μείνει ούτε σκιά πάνω και από τις δύο υποθέσεις καθώς τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα δημιουργούν ανησυχία και οφείλονται απαντήσεις από επίσημα χείλη» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρώην προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν σε κυριακάτικη εφημερίδα και την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη.
«Πέντε υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εμπλέκει ο Ανδρέας Μαρτίνης, πρώην πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν", για το μεγάλο σκάνδαλο και τις πιέσεις που δέχτηκε ως προς την πώληση του νοσοκομείου. Την ίδια ώρα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, βρίσκεται αντιμέτωπος με δικαστική δίωξη!» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:
«Συγκεκριμένα η εφημερίδα "Documento", αποκαλύπτει ότι στην κατάθεσή του ο κ. Μαρτίνης εμπλέκει τρία πολιτικά πρόσωπα, τους κ. 'Αδωνη Γεωργιάδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Μάκη Βορίδη, ενώ στη συνέντευξή του σημειώνει ότι "ο Κώστας Χατζηδάκης και ο Νότης Μηταράκης είχαν επίσης ενεργό ρόλο" στις πιέσεις για πώληση του νοσοκομείου. Παράλληλα υποστηρίζει ότι ήταν σε γνώση του τότε πρωθυπουργικού γραφείου του κ. Σαμαρά, για ό,τι συνέβαινε. "Δέχτηκα να ρίξω το συμβούλιο ακούγοντας μια φωνή στο τηλέφωνο να λέει: "ναι Ανδρέα, κάνε έτσι για να σωθεί το Ντυνάν", υποστηρίζει στη συνέντευξή του. Σε ερώτηση, μάλιστα, της εφημερίδας απαντά ότι "αυτός που μου το είπε ήταν πιο πάνω από υπουργό"...
Πηγή: ΑΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

..Οι σωτηρες της Ελλαδας !!!!