Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Βιασμός 20χρονης: Τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.


Στη δημοσιότητα και κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του βιαστή της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 4 Μαΐου 2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας που φυλάκισε στο σπίτι του, έδεσε, αναισθητοποίησε, βίαζε και μαγνητοσκοπούσε τις φρικαλεότητές του, επί ένα 24ωρο.
AdTech Ad
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:
Παναγιώτη Κοντζιλέλο του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι η Αστυνομία ερευνά την πιθανότητα να έχει κάνει άγρα θυμάτων μέσω αγγελιών με τον ίδιο τρόπο που προσέγγισε την άτυχη 20χρονη και για αυτό δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του και η φωτογραφία του, για την πιθανότητα δηλαδή που έχει τυχόν υπάρξει άλλο θύμα και τον αναγνωρίσει.
Τέλος, ότι ο ίδιος ανέφερε πως υπήρξε στις αρχές του χρόνου και μία άλλη κοπέλα, από την Αλβανία αυτή την φορά, με την οποία όπως είπε έπραξε τα ίδια πράγματα, αλλά στην δική της περίπτωση ισχυρίστηκε ότι την έδιωξε όταν ανακάλυψε ότι δήθεν του έκλεψε ένα δαχτυλίδι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατι δεν τον αφηνουν ελευθερο οπως συνηθιζουν με τους ανωμαλους οι αριστεροι. Ας κανουμε την παιδεραστια/βιασμους/κτηνοβασιες νομιμα επιτελους. αριστερα εχουμε!!!

Μ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, 8/5/2017 9:34 μ.μ: (Καλοπροαίρετα το γράφω). Αυτός ο φανατισμός και η εμμονή της πολιτικής αντιπαράθεσης για όλα τα θέματα είναι αν μη τι άλλο λάθος. Αντί να απαιτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ την παραδειγματική τιμωρία του, ασχολούμαστε με μικροπολιτικά τρικ για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο...(δεν υποστηρίζω κανένα ΣΥΡΙΖΑ ούτε ανήκω στο χώρο αυτό, αλλά κουράστηκα πια να ακούω τα ίδια και τα ίδια). Η "καταδίκη" του θα πρέπει να έρθει πρώτα από την κοινωνία, ώστε να σταλεί το μήνυμα και σε άλλους "εν δυνάμει άρρωστους μάγκες", ότι δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Ίσως να είναι αρκετή και η "τιμωρία" μέσα στη φυλακή όταν μπουν, έστω και για λίγο αφού αποδειχθεί η ενοχή τους, από τον άγραφο νόμο που επικρατεί εκεί και αφορά το "αγκάλιασμα" των παιδεραστών από τους υπόλοιπους τρόφιμους αυτών των σωφρονιστικών καταστημάτων. Έτσι όλοι αυτοί νοιώθουν ακριβώς όπως τα θύματά τους... Γι' αυτό σε τέτοια θέματα ας μην πολιτικοποιούμε τα γεγονότα αλλά να τα στηλιτεύουμε και να μην έχουμε "βραχεία μνήμη ψαριού".... (Αυτά αφορούν, το ξαναγράφω, "ανθρώπους" που δικαστικά και μόνο δικαστικά έχει αποδειχθεί η ενοχή τους).