Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Από την κορυφή στην κρίση! Όλη η διαδρομή της αυτοκρατορίας ¨Καλογήρου” μέχρι το κλείσιμο και τα χρέη - VIDEO

Από την κορυφή στην κρίση! Όλη η διαδρομή της αυτοκρατορίας ¨Καλογήρου” μέχρι το κλείσιμο και τα χρέη [vid]

Ανησυχία υπάρχει στον χώρο του εμπορίου μετά τα λουκέτα σε τουλάχιστον 2 καταστήματα Καλογήρου που ανήκουν στον όμιλο Λεμονή. Πρόκειται για δυο από τα πιο γνωστά καταστήματα, το ένα στο Golden Hall και το κατάστημα Nine West στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Η οικογένεια Λεμονή είναι σε αναζήτηση στρατηγικού για την διάσωση της υπερχρεωμένης αλυσίδας πολυτελών υποδημάτων Καλογήρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Tatiana Live, οι πληροφορίες που έρχονται από το επιχειρηματικό περιβάλλον, μιλούν για υποχρεωτική συρρίκνωση ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια της διάσωσης του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά στην πορεία των οικονομικών του μεγεθών με βάση τα δεδομένα του 2015, ο τζίρος όλων των επώνυμων αλυσίδων που διαχειρίζεται ο όμιλος υποχώρησε στα 55,218 εκατ. ευρώ, σχεδόν στο μισό από τα 101 εκατ. ευρώ που πραγματοποιούσε το 2008. Αύξηση κατά 3% σημείωσαν τα μικτά κέρδη, τα οποία ανήλθαν στα 24,071 εκατ. ευρώ. Ωστόσο τα καθαρά αποτελέσματα προ φόρων ήταν ζημιογόνα και διαμορφώθηκαν στα 10,055 εκατ. ευρώ.

Ο όμιλος παρά τα λουκέτα σε συγκεκριμένα καταστήματα εξακολουθεί να διατηρεί εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία προσεγγίζουν τα 70 σημεία μαζί με τα shops in a shop.

Δες όλο το ρεπορτάζ της εκπομπής Tatiana Live:



http://www.tlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: