Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με αφορμή την διοργάνωση του FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ την Παρασκευή 31 Μαρτίου, το Σάββατο και την Κυριακή 2 Απριλίου στην Άμφισσα.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Forum κ. Βασίλειος Λοίζος αναφέρθηκε στη διοργάνωση, το πρόγραμμα και τους ομιλητές του τριημέρου. Χαρακτηριστικά τόνισε :

΄΄ είναι ευκαιρία το προσεχές τριήμερο η Φωκίδα να προβληθεί, να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να πραγματοποιηθεί μια συζήτηση που θα βοηθήσει ώστε να δοθεί η κατάλληλη ώθηση στο τόπο. Το FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ας είναι ο κινητήριος μοχλός και το απαραίτητο εργαλείο που θα αφυπνίσει θετικά και θα μπει έτσι η Φωκίδα στο δρόμο της ανάπτυξης και ανέλκυσης σε υψηλότερους δείκτες σε όλους τους τομείς δράσης.΄΄

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδος κ. Γιώργος Γαζής ανέλυσε την σημαντικότητα τέτοιων εκδηλώσεων και μίλησε στις δράσεις του Επιμελητηρίου. Όπως είπε :

΄΄ η ενημέρωση και πληροφόρηση είναι πολύ σπουδαία στη σημερινή δύσκολη εποχή που διανύουμε και μέσα από τις εκδηλώσεις του FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα δοθεί η ευκαιρία αυτή σε όλους τους επισκέπτες.Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΩΚΙΔΟΣ είναι αρωγός σε ότι θετικό γίνεται στο τόπο και στηρίζει έμπρακτα τέτοιες δράσεις. ΄΄

Στη συνέντευξη τύπου παρεβρέθηκαν ακόμη οι κ. κ. Ηλίας Βειστάνης από το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδος, Έφη Γεωργούλα Γεωπονική Φροντίδα και Παναγιώτης Καραγεώργος Παραγωγός οι οποίοι με την σειρά τους αναφέρθηκαν στο τριήμερο των εκδηλώσεων και κάλεσαν όλους τους πολίτες να έρθουν και να το παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: