Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


΄΄ Οι αναπτυξιακές προοπτικές του Νομού Φωκίδας ΄΄.

Με εντατικούς ρυθμούς και συνεχώς αυξανόμενες συμμετοχές συνεχίζεται η προετοιμασία για το FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ την Παρασκευή 31 Μαρτίου, το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Περισσότερεας από 40 επιχειρήσεις θα εκθέσουν και θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ενώ μέσα από το πρόγραμμα 15 και πλέον συνεδριακών εκδηλώσεων θα εξεταστούν και συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφοούντην Φωκίδα και ευρύτερα την Στερεά Ελλάδα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 20:00 ενώ θα ακολουθήσει η θεματική ενότητα με τίτλο ΄΄ Οι αναπτυξιακές προοπτικές του Νομού Φωκίδας ΄΄.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές αναμένονται σημαντικές συνεδρίες με την παρουσία καταξιωμένων στελεχών ενώ σπουδαίες θα είναι και οι επιχειρηματικές συναντήσεις κατά την διάρκεια του τριημέρου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιός χρηματοδοτεί το Φόρουμ; η ΕΛΜΙΝ και η ΥΜΕΡΙΣ πάλι;

Ανώνυμος είπε...

κολλημένα και παρωχημένα μυαλά αυτοι είμαστε και γιαυτό δεν παει μπροστά αυτός ο τόπος.Αν έκανες το κόπο να ρωτήσεις ή να διαβάσεις ποιό προσεχτικά πριν γράψεις την μ@@@@@κια σου θα έβλεπες ότι είναι αυτοχρηματοδοτούμενο από τους ίδιους τους χορηγούς.