Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! - Πανηγυρίζουν για τον μυθικό Ηρακλή!!



Γιορτή στην Τουρκία αφού κέρδισαν τους 12 άθλους του Ηρακλή! Σύντομα σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου πολιτισμού της χώρας θα μπορεί να τους δει το κοινό, μεταδίδει το ArmyNow.net. 
Η Τουρκία κέρδισε τους 12 άθλους του Ηρακλή μετά από έναν δικαστικό αγώνα που κράτησε χρόνια και ξεκίνησε στα τέλη του 2010.
Τότε ήταν που οι Ελβετικές αρχές εντόπισαν και προχώρησαν στην κατάσχεση της περίφημης σαρκοφάγου του Ηρακλή η οποία και απεικονίζει σε μοναδικής ομορφιάς και τέχνης μαρμάρινα σκαλιστά γλυπτά τους 12 άθλους του ημίθεου Ηρακλή.
Οι Τούρκοι προσπάθησαν και κέρδισαν τις δικαστικές μάχες παρότι αρχικά οι προβλέψεις δεν ήταν υπέρ τους και τώρα έχουν ξεσπάσει πανηγυρισμοί, καθώς η χώρα έχει μεγάλη ανάγκη να βρει κάτι να πανηγυρίσει, καθώς η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Τι κι αν κάνει ξανά μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα;
Κέρδισαν δικαστήριο στην Ελβετία και ακόμα βρίζουν διά του Ερντογάν τους Ευρωπαίους, για ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Τι έκπληξη! Δεν έκανε κανείς «μαϊμουδιά» στο δικαστήριο! Πολύ αμφιβάλλουμε ότι σε αντίστοιχη περίπτωση το αποτέλεσμα στην τουρκική «Δικαιοσύνη» θα ήταν το ίδιο.
«Το μοναδικής ομορφιάς έργο είχε ανακαλυφθεί το 1960 σε ανασκαφές στην νεκρόπολη της Περγάμου. Της πόλης που είχε τον διάσημο στην αρχαιότητα ιατρό Γαληνό και που είναι γνωστή γιατί κατάφερε να κάμψει ως γραφική ύλη τον πάπυρο από την περγαμηνή», γράφει η πηγή της είδησης, εκεί που είδαμε το θέμα.
Ρε παιδί μου όμως, πολύ ελληνικά είναι αυτά τα ονόματα και η μυθολογία μαζί! Διότι στις στέπες της Ασίας τέτοια πράγματα δεν υπήρχαν και δεν το λέμε απαξιωτικά, διότι οι λαοί εκεί είναι καταπληκτικοί. Μια άλλη κουλτούρα, με τη δική τους Ιστορία, τον δικό τους πολιτισμό. Καλά, οι Τούρκοι δεν έχουν κάτι δικό τους να προβάλουν;
Μόνο να ιδιοποιούνται την ιστορία άλλων ξέρουν χωρίς φυσικά να αναγνωρίζουν ότι ένας ξένος πολιτισμός μεγαλούργησε σε εδάφη που ελέγχουν αυτοί σήμερα και να τα προβάλλουν εκμεταλλευόμενοι όλες αυτές τις αρχαιότητες εμπορικά; 
Παριστάνοντας εμμέσως ότι είναι Τούρκοι… 
Σας κάνει εντύπωση που τα βρήκαν με τους ψευτο-«Μακεδόνες»; Γι’ αυτό μιλάμε για μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: