Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου με τον Γεν. Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

ΗΛΙΑΣ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Βουλευτής Ν. Φωκίδας - ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα Δημόσιας Τάξης»

Πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 29/03/2017, συνάντηση του Βουλευτή του νομού Ηλία Κωστοπαναγιώτου με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, στην οποία παρευρέθηκε και η συντονίστρια της ΕΠΕΚΕ ΠΡΟ.ΠΟ βουλευτής Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη, με βασικό θέμα συζήτησης τη λειτουργία του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας στους Δελφούς.

 Ο βουλευτής εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά την επαρκή κάλυψη της πόλης από τη σύσταση Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας που προβλέπεται στο πρόσφατο Π.Δ. για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών, καθώς πέραν των αναγκών των μόνιμων κατοίκων επισήμανε τις αυξημένες απαιτήσεις που πηγάζουν από το γεγονός ότι ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο Δελφών είναι 2οι σε επισκεψιμότητα προορισμοί πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος στη χώρα, καθόλη τη διάρκεια του έτους. Για αυτό το λόγο, αιτήθηκε να εξεταστεί από το υπουργείο η δυνατότητα σύστασης νέας δομής αστυνομικής υπηρεσίας στη δημοτική ενότητα Δελφών, πέραν της Τουριστικής Αστυνομίας, με την οποία θα διασφαλίζεται η εκπλήρωση όλων των αναγκών στα πλαίσια των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

Ο γενικός γραμματέας δεσμεύτηκε να εξετάσει την πρόταση του βουλευτή για τη νέα δομή, και γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί άμεσα προς ενισχυτικές παρεμβάσεις έως ότου οριστικοποιηθούν οι βέλτιστες διορθωτικές ενέργειες. 

ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ

Βουλευτής Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ: Βουλής 4, 10562
φαξ: 2103706001
ΑΜΦΙΣΣΑ: Γιδογιάννου 11, 33100
τηλ: 2265028840

facebook: Κωστοπαναγιώτου Ηλίας


Κατερίνα Στεφοπούλου

Επ. Συνεργάτις

Αρχιτέκτων-Γλύπτρια-MSc Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού 
κιν:(+30)6948242480 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΌΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΈΝΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ti les ....