Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ. για τους εργαζόμενους στα μεταλλεία της Φωκίδας.

ΒΩΞΙΤΕΣ

ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ

Οι εργαζόμενοι στη μεταλλευτική δραστηριότητα αποτελούν βασικός πυλώνας τοπικής ανάπτυξης  και  οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους.
       

   Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τη θεσμική ή μη ενασχόληση των φορέων σχετικά με τις  εξελίξεις μεταξύ της εργοδοσίας και των εργαζομένων στη μεταλλευτική δραστηριότητα του Νομού μας.
Η Νέα Δημοκρατία ως φιλελεύθερη παράταξη ενισχύει και παροτρύνει την ιδιωτική  πρωτοβουλία ως βασικό πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης αυτού του τόπου , πολύ περισσότερο της Φωκίδας που οι οικονομικοί αναπτυξιακοί τομείς είναι συγκεκριμένοι και περιορισμένοι.
  Η μεταλλευτική δραστηριότητα βασική οικονομική ενασχόληση της ευρύτερης περιοχής που έχει προσφέρει ενεργά και κοινωνικά στον τόπο μας , απασχολεί επίσης προσωπικό  που καθημερινά μοχθεί για την επίτευξη των εταιρικών στόχων αλλά και για τη δική τους  ευημερία στον τόπο καταγωγής του , μέσα σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.
 Η σχέση αυτή διέπεται από κανόνες που έχει θεσπίσει η ελληνική πολιτεία και  οφείλουν όλοι να σέβονται , ώστε να μην επιβιώνει η βούληση του ισχυρού  και η  δύναμή του να  μετατρέπει το «οξυγόνο της Φωκίδας»  από θησαυρό σε πληγή για τους συμπολίτες μας.
  Τέτοιου είδους ζητήματα που άπτονται της γενικότερης κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής οφείλουν  της απολύτου προσοχής και προτεραιότητας των θερμικών φορέων του Νομού και υποχρεούνται  να παίρνουν θέση .
   Δεν επικρατεί εργασιακός μεσαίωνας , αλλά πορευόμαστε σε μία συντεταγμένη ευνομούμενη πολιτεία που χαρακτηρίζεται κυρίως από τον τρόπο που εφαρμόζει το νόμο και οφείλουν  όλοι να τους σέβονται και να ενεργούν αντίστοιχα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι εργαζόμενοι -συμπολίτες μας στη μεταλλευτική δραστηριότητα , εργαζόμενοι που συμβάλλουν ενεργά στην τοπική παραγωγική δραστηριότητα και στην οικονομία της περιοχής , ως παράταξη οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους , σεβόμενοι τον καθημερινό δύσκολο μόχθο τους.


Γραφείο Τύπου

ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ά ζ ω τ ο ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΕΕΕ????
ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ....