Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ας θυμηθούν στη ΝΔ τι έλεγε η Ντόρα το 2010 για το Βατοπέδι και τι ο Καραμανλής (VIDEO)



Φωτογραφία του Pit Lallas.

“ΒΟΜΒΑ” ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ…

Η Ντόρα λέει για πρώτη φορά δημόσια αυτό που κανένας πολιτικός, κανενός κόμματος, δεν έχει πει. Οτι στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, στη φάση των ανταλλαγών, κάποιοι σίγουρα τα κονόμησαν! Ποιοί ήταν αυτοί; Ήταν υπουργοί; Κρατικά στελέχη; Δεν το διευκρινίζει. Και μόνο, όμως, ότι το λέει ανοιχτά, δημιουργεί μεγάλο θέμα. “Κατά τη γνώμη μου…

ήταν σκάνδαλο το Βατοπέδι”, δηλώνει στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ. “Οχι αναφορικά με την πολιτική απόφαση της ΝΔ να κάνει τις ανταλλαγές -αυτή κρίνεται αν ήταν σωστή ή λάθος. Από αυτές τις ανταλλαγές, όμως, κάποιοι σίγουρα έβγαλαν χρήματα”… Και συνεχίζει: “Χρειάζεται να εξεταστεί ποιός, πώς, με τί μελέτες και ποιό κόστος για το Δημόσιο έκανε αυτές τις ανταλλαγές και πώς πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Αυτό δεν έγινε, άρα η εξεταστική ήταν στην ουσία μια τρύπα στο νερό”… Ποιός μπορεί να διαφωνήσει;

--------------------------------------------------------------

Η αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης για τους κατηγορούμενους του Βατοπεδίου αποτελεί «δικαίωση της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας» σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΔ.


«Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου δικαιώνει την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία, που αβάσιμα κατηγορήθηκαν και άδικα συκοφαντήθηκαν. Εκθέτει, ταυτόχρονα, όσους επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή με άθλια κατασκευάσματα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Νωρίτερα δηλώσεις για τη δικαστική απόφαση έκαναν ο Κώστας Καραμανλής και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

«Συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν. Περίτρανα πλέον απεδείχθη ότι σκάνδαλο είναι η κατασκευή της υπόθεσης Βατοπεδίου από κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, μέσω σπίλωσης των στενότερων συνεργατών του.

Εννιά χρόνια μετά, οι σκεπτόμενοι Έλληνες ας αναρωτηθούν για όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους έσπευσαν τότε άκριτα να υιοθετήσουν τις αθλιότητες. Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση» είπε ο κ. Ρουσόπουλος.

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.
Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι» είπε ο κ. Καραμανλής.

http://www.epikairo.

Ομιλία Κώστα Καραμανλή στη Βουλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: