Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δώρα στους κατοίκους της Πενταγιούς Φωκίδας από τη UPS [εικόνες]


Τα Χριστούγεννα ήρθαν φέτος νωρίτερα για τους κατοίκους στους Πενταγιούς της Φωκίδας, καθώς η logistics UPS Ελλάδας έφερε δώρα και συσκευές για το σπίτι σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας ....



Δώρα στους κατοίκους της Πενταγιούς Φωκίδας από τη UPS [εικόνες]




(Τ' ακούς εσύ Μαρία; Ο κόσμος μας βλέπει κάτι μεταξύ Παξών και Γαϊδουρονησίου...)
Οι κάτοικοι του χωριού Πενταγιοί, οι οποίοι ζουν υπό δύσκολες συνθήκες το χειμώνα, έλαβαν δώρα όπως μπουφάν, ηλεκτρικές κουβέρτες και παιχνίδια για τα παιδιά. Η UPS δώρισε επίσης στο χωριό ένα φορητό υπολογιστή με προπληρωμένη σύνδεση mobile internet ενός έτους, μια πολύ σημαντική υπηρεσία για ένα χωριό που δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
«Οι άνθρωποι που ζουν σε μεγάλες πόλεις συχνά παίρνουν ως δεδομένες τις σύγχρονες ανέσεις» είπε ο Jim Kearney, Country Manager της UPS Ελλάδας. «Για τα φετινά Χριστούγεννα θελήσαμε να κάνουμε λίγο ευκολότερη τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται ξεκομμένοι από την υπόλοιπη χώρα».
Τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός των μονίμων κατοίκων του χωριού μειώνεται συνεχώς, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα ορεινά χωριά της Ελλάδας. Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα μια ζωντανή κοινότητα 35 κατοίκων που ασχολούνται κυρίως με τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
Η UPS, η μεγαλύτερη logistics εταιρεία του κόσμου, διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο που εξυπηρετεί ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας αποτελεί η στήριξη των τοπικών κοινοτήτων ανά τον κόσμο. Κατά τον Παγκόσμιο Μήνα Εθελοντισμού της UPS τον περασμένο Οκτώβριο, οι εργαζόμενοι της εταιρείας προσέφεραν 325.000 ώρες εθελοντισμού. Στην Ελλάδα, η UPS και οι υπάλληλοί  της στήριξαν τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις (Race for the Cure, Make a wish, Χαμόγελο του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS) με πάνω από 360 εθελοντικής εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: