Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ομολόγησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία: «Ναι εγώ τη σκότωσα»

Ομολόγησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου: «Ναι εγώ τη σκότωσα»
Δύσκολη η ανάκριση, καθώς μιλούσε ασυνάρτητα

Δεν ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο φόνο


«Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα» είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που από το μεσημέρι της Παρασκευής ανακρίνονταν ως ο Νο1 ύποπτος για την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου, σύμφωνα με το
 LamiaStar.

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα.

Η άτυχη Θώμη Κουμπούρα
Τη σκότωσε με 15 μαχαιριές 

Με πάνω από 15 μαχαιριές σκότωσε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα ο δολοφόνος της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ιατροδιακστής έκανε λόγο για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα φαίνεται ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της. Επίσης σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα (πάνω από 15) από μαχαίρι, εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: