Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Έφτασε στη Λαμία και ανακρίνεται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπουρά

Έφτασε στη Λαμία και ανακρίνεται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπουρά
Λίγο πριν τις 4:00΄ το απόγευμα έφτασε στη Λαμία από την Ευρυτανία ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπουρά και ανέβηκε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου. Αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έχουν παρά πολλά στοιχεία στη διάθεσή τους τα οποία είναι άκρως επιβαρρυντικά για τον 39χρονο φίλο της παιδοψυχιάτρου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της.



Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα ομολογήσει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος ή εάν θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έχει γράψει στο Facebook, ότι δηλαδή είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας άσχετα με την ομολογία ή όχι, θέλουν να "δέσουν" την υπόθεση όσο καλύτερα γίνεται με όλα τα στοιχεία, εργαστηριακά και άλλα, έχουν στη διάθεσή τους.

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Φυσικά μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε ύποπτο ή κατηγορούμενο.


lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: