Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Μία τεράστια «ανωμαλία» κρύβεται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής, σύμφωνα με τους επιστήμονες

WILKES LAND
Oι επιστήμονες πιστεύουν ότι ένα τεράστιο αντικείμενο το οποίο κρύβεται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής θα μπορούσε να αλλάξει όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ιστορία της.

Η τεράστια και μυστηριώδες ανωμαλία ενδέχεται συγκεκριμένα να κρύβεται κάτω από τα παγωμένα απόβλητα μίας περιοχής που ονομάζεται «Wilkes Land». H περιοχή αυτή επεκτείνεται σε μήκος 151 μιλίων και έχει βάθος τουλάχιστον 2.700, σύμφωνα με το New York Post.
Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι το περίεργο αντικείμενο ίσως αποτελεί μέρος των υπολειμμάτων ενός τεράστιου αστεροειδή που κατέπεσε στη Γη και το μέγεθος του οποίου είναι δύο φορές μεγαλύτερο από τον κρατήρας Τσιξουλούμπ (Chicxulub), ο οποίος πιστεύεται ότι οδήγησε στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων.
Εάν αυτή η θεωρία αληθεύει, τότε αυτός ο αστεροειδής θα μπορούσε να ευθύνεται για το τέλος της Πέρμιας Περιόδου, κατά την οποία παρατηρήθηκε η εξαφάνιση του 96% των θαλάσσιων πλασμάτων της Γης και του 70% των σπονδυλωτών ζώων.
Ωστόσο, οι χρήστες του Διαδικτύου που αρέσκονται σε θεωρίες συνωμοσιολογίας ισχυρίζονται ότι το μυστηριώδες αντικείμενο θα μπορούσε να ήταν μία τεράστια βάση UFO, ή μία πύλη που οδηγεί σε έναν μυστηριώδη υπόκοσμο, γνωστό ως «κοίλη Γη».
Η ανωμαλία στη βαρύτητα της περιοχής «Wilkes Land» διαπιστώθηκε για πρώτη φορά το 2006, όταν οι δορυφόροι της NASA εντόπισαν κάποιες βαρυτικές αλλαγές που απέδειξαν την ύπαρξη ενός τεράστιου αντικειμένου στο συγκεκριμένο σημείο.


http://www.huffingtonpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: