Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Καρέλιας: Μοίρασε και φέτος 3 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους!


Γεμάτος και φέτος ο "σάκος" της εταιρίας, η οποία γιορτάζει τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα το 2016 μαζί με τους εργαζομένους της (vid)
Παράδοση τείνει να γίνει για την καπνοβιομηχανία "Καρέλια" τα μπόνους προς τους εργαζομένους της στο τέλος κάθε έτους, καθώς και φέτος η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 3 εκατ. ευρώ.
Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε την Παρασκευή ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Καρέλιας, σημειώνοντας ότι η ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι θα είναι 200 ευρώ καθαρά για κάθε εργαζόμενο και το επίδομα παρουσίας θα είναι 800 ευρώ καθαρά. Όπως επισήμανε, πέρσι το συγκεκριμένο επίδομα το έλαβε το 84% των εργαζομένων.
"Ο κάθε εργαζόμενος που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ θα λάβει φέτος έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ καθαρά ενώ οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω ιδρύματα μέσα στο 2015 θα λάβουν 500 ευρώ καθαρά. Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο η εταιρία θα κάνει δώρο έναν σύγχρονο υπολογιστή στα παιδιά των εργαζομένων που μπήκαν στις προαναφερόμενες σχολές τη χρονιά που πέρασε", δήλωσε ο κ. Καρέλιας.
Συνεχίζοντας, ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2017 όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν αύξηση ή θα λάβουν οικονομική ενίσχυση αναλόγως το ύψος των μηναίων αποδοχών τους.
Όλα αυτά χάρη στα εντυπωσιακά, για την εταιρία, στοιχεία, που δείχνουν αύξηση του μεριδίου της σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρά τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες.


(Πηγή βίντεο: Best TV)

www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: