Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Επιτυχημένη χρονιά για τον Ελληνικό τουρισμό - Βρετανοί και Ιρλανδοί «ψήφισαν» Ελλάδα το 2016

Τόσο η Ελλάδα όσο και ο ΕΟΤ απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε βραβεία ταξιδιωτικών και επαγγελματικών περιοδικών καθώς και βραβεία κοινούΒρετανοί και Ιρλανδοί «ψήφισαν» Ελλάδα το 2016


Ως μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό στις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας, αποδείχθηκε το 2016, καθώς για τρίτο συνεχόμενο έτος σημειώθηκε αύξηση των επισκεπτών από τις χώρες αυτές, σε ποσοστό 10,3% με βάση τα στοιχεία του δεκαμήνου του 2016. 

Επιπλέον, τόσο η Ελλάδα όσο και ο ΕΟΤ απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε βραβεία ταξιδιωτικών και επαγγελματικών περιοδικών καθώς και βραβεία κοινού.

Ειδικότερα, την Ελλάδα ψήφισαν, ως τον κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως για το 2016 στην κατηγορία «Καλύτερη Χώρα» («Best Country in the world»), οι αναγνώστες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο «Conde Nast Traveller», στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων Reader's Travel Awards 2016, τα οποία έλαβαν χώρα στο Λονδίνο στις 30 Αυγούστου. Ταυτόχρονα, τα ελληνικά νησιά ψηφίστηκαν ως ο δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο για το 2016, στην κατηγορία «Καλύτερα Νησιά» («Best Islands in the world»).

Η Ελλάδα ανακηρύχτηκε, επίσης, «Καλύτερος Προορισμός για Οικογενειακές Διακοπές» («Star Destination for Family Holidays») στα βραβεία των Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων και επαγγελματιών του τουρισμού Star Awards 2016, που διοργανώνει επί μία 20ετία το travel trade περιοδικό «Travel Bulletin» και φέτος απονεμήθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.



---------------------------------------------------------------------------------


ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΩΣ ΟΙ "ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕKΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: