Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Αθηναίων: Ένα... μπακαλόχαρτο, τα πρακτικά για τη ρόδα ! Σάλος με το κόστος του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν!



- 38.500 θα δοθούν ΜΟΝΟ για τις αμοιβές των καλλιτεχνών που θα βρεθούν στο Θησείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
- Περίπου 170.000 ευρώ το συνολικό κόστος
- Εξοργιστικό τέλος στο σίριαλ με τη ρόδα παρατήρησης που τελικά... ξεστήθηκε
- Αποκαλύψεις για παγοδρόμιο που είχε την ίδια τύχη!
- ΕΓΓΡΑΦΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Για... γέλια ή για κλάματα; Απανωτά... φάουλ κάνει ο Δήμος Αθηναίων τον τελευταίο μήνα και από τη στιγμή που έλαβε την απόφαση να στηθεί ρόδα παρατήρησης στην πλατεία Συντάγματος.
Το σίριαλ δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς η ρόδα δεν γύρισε ποτέ και σήμερα αποφασίστηκε να ξεστηθεί.
Την ίδια ώρα, κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή μηνυτήρια αναφορά εταιρείας αλλά και δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την επικινδυνότητα της ρόδας που τοποθετήθηκε στο Σύνταγμα για τις μέρες των γιορτών.
Ωστόσο, πριν από τη ρόδα, είχε... ναυαγήσει και ένα παγοδρόμιο που είχε εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο για να στηθεί στη Βουκουρεστίου, κάτι που δεν έγινε ποτέ!
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, τα πρακτικά του δήμου Αθηναίων για τη ρόδα ήταν ένα... μπακαλόχαρτο!




Δεν είναι, όμως, μόνο το... σίριαλ με τη ρόδα που έχει προκαλέσει σάλο, αλλά και το ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων στο Θησείο.
Το συνολικό κόστος του ρεβεγιόν ξεπερνά τα 170.000 ευρώ, εκ των οποίων 38.500 ευρώ θα δοθούν για τις αμοιβές των καλλιτεχνών. Σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί ότι οι καλλιτέχνες αναμένεται να κάνουν... πεντάλεπτες εμφανίσεις, με εξαίρεση τον Κωστή Μαραβέγια και την μπάντα του που θα βρεθούν στη σκηνή για 20 λεπτά και θα λάβουν 9.000 ευρώ.






newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: