Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Αράχωβα : Δύο ηλικιωμένα αδέρφια πέθαιναν την ίδια ημέρα.Μαζί στην ζωή , μαζί και στον θάνατο για δύο αδέρφια από την Αράχωβα.


Η 85χρονη Παναγάκου Αικατερίνη κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, σε νοσοκομειακή μονάδα  που είχε μεταφερθεί.

Ο αδερφός της ο 77χρονος  Παναγιώτης Παναγάκος,  καθώς οδηγούσε για να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά της κηδείας της αδερφής του, υπέστη έμφραγμα  και απεβίωσε μέσα στο αυτοκίνητο του. Στο ίδιο όχημα συνεπιβάτης ήταν και η γυναίκα του 77χρονου και ευτυχώς κατάφερε και
ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα τόσο για την σωματική ακεραιότητα της όσο και για διερχόμενους  οδηγούς. 

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.


 http://e-hani.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Λέλα Μπακολουκά είπε...

Ο Παναγιώτης Παναγάκος υπηρέτησε ως αρχαιοφύλακας στο Μουσείο και Αρχα/κό Χώρο Δελφών.

Τίμησε την Αρχαιολογική Υπηρεσία φέροντας πάντα σε πέρας τα καθήκοντα που του ανέθεταν με αποτελεσματικότητα και ευθύνη. Με την μεγάλη εργατικότητα, που τον διέκρινε, απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τις αρχαιότητες.

Αγάπησε και αγαπήθηκε από Προϊσταμένους του και τους συναδέλφους του. Του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Αρχιφύλακα τα οποία εκτέλεσε με υπευθυνότητα και αίσθημα προσφοράς.

Η μορφή του και η συμπεριφορά του ήταν ενός εξαίρετου ανθρώπου και συνεργάτη.

Υπόδειγμα αρετής, χαρακτήρας ευθύς, ηθικός, μετριόφρων, υπερήφανος και αξιοπρεπής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του ας είναι ελαφρή το χώμα της γενετειράς του Αράχωβας που θα τον δεχθεί. Αιωνία του η μνήμη !Λέλα Μπακολουκά συνταξιούχος υπάλληλος της Αρχ/κής Υπηρεσίας Δελφών.