Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ένσταση από πολίτη παγώνει τον προϋπολογισμό του Δ. Δελφών και οδηγεί σε ακαριαίο θάνατο εκατοντάδες επιχειρήσεις στον Νομό!



 Από το κακό στο χειρότερο πάει φέτος ο προϋπολογισμός του δήμου Δελφών. Αφού είδαμε και πάθαμε να κατεβάσουν προϋπολογισμό και δεν προλάβαμε να πούμε δόξα σοι ο Θεός  έχουμε πάλι μπλεξίματα. Μπλοκαρισμένος βρίσκεται προσωρινά ο προϋπολογισμός του Δήμου Δελφών στην Αποκεντρωμένη, όπως μας πληροφόρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, καθώς κατέθεσε ένσταση ο κ. Στάθης Μαρματάκης σχετικά με κωδικούς και ζητήματα του Γαλαξιδίου.


Αυτό φυσικά, συνεπάγεται με περαιτέρω καθυστέρηση στις πληρωμές των προμηθευτών του δήμου. Και καλά, αν η ένσταση απορριφθεί η καθυστέρηση δεν θα είναι τόσο μεγάλη, αν γίνει δεκτή χαθήκαμε όλοι μαζί, γιατί είτε θα ακυρωθεί και θα πάει πάλι από την αρχή η διαδικασία, είτε θα προσφύγει ο δήμος στο 152 και δεν βλέπω να παίρνει κανένας τα λεφτά του πριν το Σεπτέμβριο!

Ώρα Της Φωκίδας



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΙΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΕΕΙ ΟΜΑΡΑΜΑΤΑΚΗΣ . ΝΤΡΟΠΗ....