Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ξανά για ένταξη ο Βιολογικός Ιτέας και η αποχέτευση της Κίρρας

Το γεφύρι της Άρτας κατασκευάστηκε σίγουρα πιο γρήγορα από το αποχετευτικό δίκτυο της Κίρρας και την αναβάθμιση του βιολογικού Ιτέας, μόνο που εκεί χρειάστηκε να θυσιαστεί η γυναίκα του πρωτομάστορα, ενώ εδώ δεν ξέρουμε ακόμη τι να τάξουμε και σε ποια θεότητα.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας για άλλη μια φορά θα εγκριθεί η υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού περί το 1,5 εκ ευρώ. Την  εισήγηση του θέματος που αποτελείται από δυο υποέργα, την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου Κίρρας και την αναβάθμιση του Βιολογικού, θα κάνει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Λύτρας.

Η πρόταση θα υποβληθεί στο πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», Α.Π. 14 «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος – προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων».

Αναλυτικά και σύμφωνα με την εισήγηση, αποτελείται από τα κάτωθι έργα και θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Συνοχής:
- «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΡΡΑΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ»  με τα εξής υποέργα :
-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΡΡΑΣ  το οποίο είναι συμβασιοποιημένο  και υλοποιείται
-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΕΛ ΙΤΕΑΣ η οποία είναι προμήθεια που έχει δημοπρατηθεί και έχει κατακυρωθεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού με την 417/2016(ΑΔΑ:ΩΛΔΟΩ9Θ-4Χ9)απόφαση οικονομικής επιτροπής.
-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ αποτελεί υπηρεσία συμβασιοποιημένη
-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ; ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ ΓΥΝΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο! Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν νοικιαζεται το ''Μαιαμι''? Ειναι σε τοσο καλο σημειο και δινει ασχημη εντυπωση για την παραλιακη!