Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ: Ο Γ.Σ.Ιτέας πρωταθλητής! (ΦΩΤΟ - Δηλώσεις)

img_0024

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 61-58 ΤΟΥ ΧΒΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! 



Ο Γ.Σ.Ιτέας είναι ο πρωταθλητής εφήβων στην ΕΣΚΑΣΕ κερδίζοντας σήμερα στο μεγάλο τελικό τις Ακαδημίες Χαλκίδας με 61-58, σε ένα συγκλονιστικό τελικό που έγινε στο σχεδόν κατάμεστο (!) κλειστό γυμναστήριο της Αλιάρτου!
img_0041Οι πιτσιρικάδες του Μωραϊτη έφτασαν στην κούπα έχοντας το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού. Προηγήθηκαν ακόμα και με 11 πόντους στη γ” περίοδο και με 59-52 στο 1:30 πριν τη λήξη.
Οι Ακαδημίες Χαλκίδας όμως που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, μείωσαν σε 59-57 ενώ έχασαν και βολές για την ισοφάριση!
Η Ιτέα κάπου εκεί μετά από ταϊμ-άουτ του Μωραϊτη, ήταν ψύχραιμη από τη γραμμή των βολών με τους Παπαδρόσο και Κουτρόγιαννο φτάνοντας στη νίκη με 61-58.
Ένας τελικός που πάντως δεν είχε νικητές και χαμένους όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί οι πιτσιρικάδες και των δύο ομάδων!
Η Ιτέα που κάνει εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες της και που έχει παίκτες στις Εθνικές ομάδες (!) στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο img_9899στους Παγώνη, Κουτρόγιαννο για να φτάσει στην κούπα.
Από την άλλη πλευρά, το ΧΒΑ που επίσης δουλεύει με μεγάλη επιτυχία στις μικρές ηλικίες, έχει όλο το μέλλον δικό του, με τα περισσότερα παιδιά που έπαιξαν σήμερα να αναμένεται πως θα στελεχώσουν και τη νέα χρονιά το εφηβικό τμήμα της ομάδας!
Διαιτητές: Παντελίδης-Τσάμης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-18, 7-9, 15-19, 19-15.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γυφτονικολός-Τσουμάνης): Παπαγιάννης, Χροναίος 14, Μπαρώτας 14, Μπιλάλης, Σταθόπουλος 23 (1), Θαλάσσης, Γιαπλές 7 (1), Μεσλάς, Σταυρουκάκης, Νάτσιος, Τζανής, Δούκας.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης-Ντινόπουλος): Παγώνης 25 (1), Κουτρόγιαννος 18 (2), Κοντογιάννης 4, Παύλος, Βούτσινος, Σανούδος 4, Κρικέλας, Δημητρίου, Παπαδρόσος 8, Σκούρας 2.

         Χρ.Μωραϊτης στο eviabasket:’Κερδίσαμε δίκαια και καθαρά'

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΕΡΙΑ ΜΕΣΗ 233x300Δίκαιη και καθαρή χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο κόουτς Χρήστος Μωραϊτης στο τοπικό ντέρμπι με τον Μάκαρο Άμφισσας, σε δηλώσεις που έκανε στο δημοφιλές αθλητικό portal eviabasket.gr. Ο Χρήστος στάθηκε στον περιορισμό του Αμπλά, στη βοήθεια του κόσμου για να φτάσει στη νίκη την οποία και αφιέρωσε σε δύο φίλους της ομάδας που έχασαν τον πατέρα τους.
Θεωρώ πως ήταν ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον κι από τις δυο ομάδες. Το Ιτέα-Άμφισσα έχει όμως λόγους γοήτρου και από μόνο του αυτό το ματς σε γεμίζει κίνητρα ακόμα κι αν είναι φιλικό! Παίζαμε λοιπόν με μια ομάδα που είναι ανεβασμένη η απόδοση της σε σχέση με τον πρώτο γύρο . Για να νικήσεις τον Μάκαρο πρέπει να βάλεις σουτ γιατί παίζει πολύ κλειστά.
Επίσης, παίζει με μικρό ροτέϊσιον και αυτό θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε πιέζοντας τους.  Μπήκαμε δυνατά στην άμυνα και ήμασταν εύστοχοι στην επίθεση και η διαφορά άνοιξε αμέσως. Δεν διαχειριστήκαμε καλά τα φάουλ στο τρίτο δεκάλεπτο και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει στο ματς.
Είχαμε σημαδέψει τον Αμπλά γιατί τον θεωρώ παίχτη κλειδί του Μάκαρου και πήραμε καλό βαθμό εκεί γιατί δεν δημιούργησε καταστάσεις.  Νομίζω ελέγχαμε το ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια του και μόνο δυο φορές ο αντίπαλος έγινε απειλητικός. Κερδίσαμε δίκαια και καθαρά μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο και με τον κόσμο μας να μας δίνει ώθηση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και στον κόσμο για την θερμή του υποστήριξη!
Προσωπικά, αφιερώνω τη νίκη στον Δημήτρη και Σπύρο Κουλουμπούρο δυο παιδιά που είναι πολύ κοντά στην ομάδα αλλά έχασαν χθες τον πατέρα τους από την ζωή”.

Εγω βαζω αυτην την φωτογραφια σημερα γιατι για μενα ειστε αυτο που σας ελεγα στα αποδυτηρια οι πραγματικοι νικητες κλαιγατε και ηθελα να κλαψω μαζι σας ο μονος λογος που κρατηθηκα ηταν γιατι στα παιδια μου αξιζουν μονο χαρες.Αν γυρισετε το χρονο πισω θα δειτε οτι δεν σας υπολογιζε κανεις και τωρα σας σέβονται ολοι Γρηγόρης Παπαγιάννης Γιάννης Χροναίος Γιώργος Μπαρώτας Αγγελος Μπιλαλης Δημητρης Σταθοπουλος Νίκος Θαλάσσης
Ηρακλής Γιαπλές Δημήτρης Νείλας ΜιχαληςΣταυρουλακης Αντώνης Νάτσιος Κώστας Τζάνης Antonis Doukas σας ευχαριστω πολυ για το ταξιδι πραγματικα την διαδρομη την απολαυσα.ΥΓ πολλα συγχαρητηρια στον μπασκετικο μου αδελφο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ και στα υπεροχα παιδια του για την κατακτηση του πρωταθληματος και τους ευχομαι να πανε οσο ποιο μακρυα γινεταιΥΓ2Ενα μεγαλο ευχαριστω και στον Giannis Tsoumanis που με ανέχεται και ενα ακομα ποιο μεγαλο στον coach Vassilis Bratsiakos που τον ανέχομαι(σαγαπαω κοουτσαρα)




ΤΙ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΗ....ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ 10 ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΕΚΛΑΨΑΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΕΝΩ ΠΕΡΣΥ ΕΚΛΕΓΑΝ ΓΟΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ! ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ George Gyftonikolos ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ Vassilis Bratsiakos ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΤΑΨΥΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...I LOVE YOU GUYS!!K






img_0051









img_9998





img_9982





img_9970







img_0009





img_0006







img_0019






img_0004





PHOTO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ

http://eviabasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: