Ο καιρός

Πέντε κούκοι, την φέρνουν την Άνοιξη!

Πέντε κούκοι, την φέρνουν την Άνοιξη!
Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ατελείωτες διαπραγματεύσεις για την μνημονιακή πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί . Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις ...... Προτάσεις εναλλακτικών λύσεων από δανειστές , κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολιτεύσεως ...... Όλα όμως με βάση την υπάρχουσα Ε.Ε, την ευρωζώνη, το ευρώ...... Η αποτυχία προδιαγεγραμμένη , η αποτυχία σίγουρη ! Έτσι τίποτε δεν πρόκειται πότε να αλλάξει.
Η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι η στροφή προς το εθνοκεντρικό κράτος.
Πιστεύουμε στο Εθνικό κράτος, πιστεύουμε ότι μόνο ένα εθνικό κράτος μπορεί να αναπτυχθεί πολιτιστικά κοινωνικά , οικονομικά, πιστεύουμε ότι μόνο μέσα σε ένα εθνικό κράτος ο λαός μπορεί να εκφρασθεί , να δημιουργήσει και να αναπτυχθεί ελεύθερα στηριζόμενος στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμά του , στην ιστορία του και στον πλούτο του.
Αγωνιζόμαστε εναντίον της παρά φύσιν κοινωνίας της παγκοσμιοποιήσεως , εναντίον της παγκόσμιας οικονομίας των τραπεζών, εναντίον της ελεγχομένης και κατευθυνομένης μετανάστευσης που σκοπό έχει την ανάμειξη λαών και ομογενοποίηση πολιτισμών, εναντίον της διάλυσης της οικογένειας , ενάντια στην πανθρησκεία ή την αθεΐα .
Σεβόμαστε όλους όπως είναι αλλά απαιτούμε και όλοι να μας σέβονται. Θέλουμε ειρήνη και συνεργασία με όλους αλλά πάνω απ όλα και πρώτα απ όλα η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: