Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΝΕΡΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-ΛΥΜΑΤΑ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

«ΠΟΛΙΤΕΣ  ΣΤΟ  ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

Προς     τον κ. Δήμαρχο &  την θεματική  Αντιδήμαρχο  Περιβάλλοντος
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Δελφών της 20-3-2017


1.    Καταγγέλλουμε, ότι  η  ποιότητα πόσιμου νερού στην Άμφισσα έχει χειροτερεύσει.
Δοθέντος ότι έχει προσληφθεί από τον Δήμο  χημικός μηχανικός ως σύμβουλος, ζητάμε να κληθεί αυτός στο δημοτικό συμβούλιο προς ενημέρωση του σώματος.
Αν τυχόν υπάρχουν προβλήματα στο δίκτυο, που επηρεάζουν την ποιότητα του πόσιμου νερού, τα οποία ως δ.σύμβουλοι πρέπει να γνωρίζουμε,  ζητάμε να ενημερωθούμε γι’αυτά σήμερα από τον κ. Δήμαρχο και την Αρμόδια θεματική Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Ανδρεοπούλου.

2. Ενημέρωση για τα λύματα Δελφών, που λόγω της αδυναμίας του  Βιολογικού Σταθμού Χρισσού να τα επεξεργασθεί, διοχετεύονται ελεύθερα στην θέση «Καλόγερος» του ελαιώνα, περνούν μπροστά από το ξωκλήσι του Αγίου Πολύκαρπου και εκβάλλονται στον Αι-Γιάννη της Κίρρας. Για το θέμα σχετικά δημοσιεύματα είδαν το φως της επικαιρότητας τελευταία στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα αναρτήθηκαν στο μπλοκ του «ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ».
Πιο συγκεκριμένα θέλουμε να μας απαντήσετε εάν δουλεύει το πρώτο στάδιο του Βιολογικού Χρισσού-Δελφών που είναι αυτό του διαχωρισμού.
Επίσης ποια ήταν η θέση της Αρχαιολογικής υπηρεσίας που εγγράφως κοινοποίησε στον Δήμο, έπειτα από τον επιτόπου έλεγχο που πραγματοποίησε στο σημείο εκβολής των λυμάτων.
Τι απάντησε η Υπηρεσία Περιβάλλοντος από πλευράς του Δήμου Δελφών.

3.  Ενημέρωση για την κοπή των δέντρων της πλατείας Ησαϊα: ποιος αποφάσισε την κοπή,  λόγοι της κοπής τους, αν προβλέπεται  αντικατάσταση αυτών.

4. Κατά την διάρκεια του II Οικονομικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς στο διάστημα από 2 έως 5 Μαρτίου του 2017, χρησιμοποιήθηκαν από τον Δήμο Δελφών οχήματα του Δήμου. Θέλουμε να μας προσκομίσετε:
1.Τα δελτία κίνησης των αυτοκινήτων του Δήμου που χρησιμοποιήθηκαν τις ημέρες του Συνεδρίου για να εξυπηρετήσουν ανάγκες του.
2. Οι εργαζόμενοι του Δήμου που χρησιμοποιήθηκαν ως οδηγοί των οχημάτων ή και σε άλλες δουλειές, είχαν δηλωθεί σε συγκεκριμένες καταστάσεις εργασίας για τις συγκεκριμένες ημέρες; Εάν ναι θέλουμε αντίγραφο αυτών των καταστάσεων.
3. Το κόστος της συγκεκριμένης συμμετοχής (αυτοκίνητα- υπαλληλικό προσωπικό) του Δήμου Δελφών στο Συνέδριο αυτό, συμπεριλαμβάνεται στο ποσό που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο ή είναι επιπλέον του ποσού εκείνου ως επιπρόσθετη δαπάνη.

  
                                                Για τους «Πολίτες στο Προσκήνιο»
                                                     Οι δημοτικοί σύμβουλοι


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΥ ΠΑΤΡΟΝΑΡΑΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ???
ΑΛΗΘΕΙΑ..Η ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ????

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μέγκο, Κάνε μιά μήνυση ρε!!! Ξέρεις εσύ...