Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Νέος Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας ο πρώην Αντιδήμαρχος Ιτέας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος...

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτικός Σύμβουλος Δελφών Ανδρέας Παναγιωτόπουλος





Νέος Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας ο πρώην Αντιδήμαρχος Ιτέας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος...











    ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ   ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν . ΦΩΚΙΔΑΣ 
    Αριθ. μελών κατά το νόμο: 9 
    Πράξη αριθ. 10/2017

ΠΑΡΟΝΤΕΣ
  • Κοτσιμπός Αλέξανδρος, Λιμενάρχης Ιτέας Αντιπρόεδρος 
  • Μπρόκου Ελένη , Προϊσταμένη Τελωνειακής Αρχής Ιτέας 
  • Παναγιωτόπουλος Ανδρέας 
  • Κασούτσα Βασιλική 
  • Γιογάκης Nικόλαος 
  • Σκοπελίτης Γεώργιος 
  • Αλτάνης Δημήτριος 


 ΑΠΟΝΤΕΣ
  • Αγγελέτος Αθανάσιος 
  • Γεωργούλα Ευθυμία
 αν και νόμιμα προσκλήθηκαν δεν προσήλθαν. 

   ........................
 Ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος Κοτσιμπός Αλέξανδρος Πλωτάρχης Λ.Σ ., Λιμενάρχης Ιτέας εισάγει για συζήτηση το μοναδικό θέμα που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη:
  Π ε ρ ί « Εκλογής Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας για το υπόλοιπο της θητείας της (τριετία 2015 - 2017) » 

   Ο Προεδρεύων εισηγούμενος το θέμα έθεσε υπόψη των μελών τα εξής: 1...............
 7. Την από 24 - 02- 2017 παραίτηση του Νικολάου Γιογάκη από το αξίωμα του αιρετού Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής Ν. Φωκίδας. 

  Σύμφωνα με τα ανωτέρω η Λιμενική Επιτροπή Ν. Φωκίδας η οποία έχει οριστεί και συγκροτηθεί σε σώμα για την τριετία 2015 - 2017 από τους κάτωθι: 
  1. Τον Προϊστάμενο της Λιμενικής αρχής Ιτέας ως αντιπρόεδρο, με αναπληρω τή του το νόμιμο αναπληρωτή του 
 2. Τον Προϊστάμενο της Τελωνειακής αρχής Ιτέας, με αναπληρωτ ή του τον νόμιμο αναπληρωτή του 3. Τον Παναγιωτόπουλο Ανδρέα, Δημοτικό Σύμβουλο Δελφών, εκ πρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με αναπληρωτή του το Μάνιο Ασημάκη, Δημοτικό Σύμβουλο Δελφών 
 4. Τον Αγγελέτο Αθανάσιο, εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Ν. Φωκίδας, με αναπληρ ωτή του τον Μπακάλη Κωνσταντίνο 
 5. Τ η Γεωργούλα Ευθυμία του Σωτηρίου εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Ν. Φωκίδας, με αναπληρωτή της τον Εμμανου ήλ Γεώργιο – Γλαύκο του Νικολάου 
 6. Την Κασούτσα Βασιλική του Μιχαήλ εκπρόσωπο του Ταμείου Ναυτικών Πρακτόρων Ν. Φωκίδας, με αναπληρωτή της τον Κασούτσα Ανάργυρο 
 7. Το Γιογάκη Νικόλαο, με αναπληρώτριά του την Τσόκα - Λέτσου Αικατερίνη
  8. Το Σκοπελίτη Γεώργιο, με αναπληρωτή του το Βλάχο Κωνσταντίνο 
 9. Τον Αλτάνη Δημήτριο, με αναπληρωτ ή του το Μπεχλιβανίδη Παναγιώτη θα πρέπει να προβεί στην ε κλογή εκ των μελών της , του Προέδρου αυτής , για το υπόλοιπο της θητείας της (τριετία 2015 - 2017) . 

   Ο Προεδρεύων ζήτησε να δηλωθούν υποψηφιότητες εκ των τακτικών μελών για το αξίωμα του Π ροέδρου. 
 Υποψηφιότητα θέτει ο κ. Παναγιωτόπουλος Ανδρέας. 
  Ακολουθεί ψηφοφορία για την εκλογή του Π ροέδρου της Λιμ ενικής Επιτροπής. 
 Ολοκληρωμένης της διαδικασίας της διαλογής και καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, προέκυψε ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, ο μοναδικός υποψήφιος, έλαβε επτά ( 7 ) ψήφους. 
 Τα σχετικά ψηφοδέλ τια αφού μονογράφησαν από τον Προεδρεύοντα Λιμενάρχη Ιτέας και την Προϊσταμένη Τελωνειακής Αρχής Ιτέας , κατετέθησαν στο αρχείο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας. 
  Επομένως Πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής Ν. Φωκίδας για το υπόλοιπο της τριετίας 2015 – 2017 εξελέγη από τα μέλη αυτής ο κ. Παναγιωτόπουλος Ανδρέας .
  Ο Αντιπρόεδρος καλεί τη Λιμενική Επιτροπή να αποφασίσει επί των ανωτέρω. 
 Η Λιμενική Επιτροπή, αφού άκουσε όλα αυτά και έχοντας υπόψη τ ον κώδικα «Περί Λιμενικών Ταμείων» Αποφασίζει ομόφωνα Εκλέγει Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας για το υπόλοιπο της θητείας της (τριετία 2015 -2017) τον κ. Παναγιωτόπουλο Ανδρέα από τα μέλη αυτής, με ψήφους επτά (7 ). Η απόφ αση αυτή πήρε αριθμό 10/2017 . 
  Η παρούσα απόφαση να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας για τον κατά νόμο έλεγχ ο και έκδοση εγκριτικής απόφασης.
  Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε το παρόν πρακτικό. Έγινε, αποφασίσθηκε και υπογράφηκε αυθημερόν. 

  Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ 

 Ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος  
Κοτσιμπός Αλέξανδρος  
   Πλωτάρχης       ΛΣ                                                                            
Τα Μέλη
Μπρόκου Ελένη
Παναγιωτόπουλος Ανδρέας
Κασούτσα Βασιλική 
Γιογάκης Νικόλαος
 Σκοπελίτης Γεώργιος 
Αλτάνης Δημήτριος 


http://fokidatv.blogspot.gr/2017/03/blog-post_10.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μοναδικός εκ των Συμβούλων της Ιτέας, τοπικών και δημοτικών, Αντιδήμαρχος κιόλας, που αγωνιούσε τόσο φανερά μέχρι και να εκνευριστεί, μην τυχών δεν δοθεί γη και ύδωρ στην S&B στο Λαρνάκι σε όλες τις σχετικές επίσημες διεργασίες. Χωρίς να έχει ενδιαφερθεί ούτε με το ένα δέκατο του πάθους για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Και μόλις πήρε το Δ.Σ. του Δήμου Δελφών απόφαση να τα δώσει όλα στην τελευταία συζήτηση που έγινε σχετικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Ιτιάς, όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο να δώσει στην S&B, παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Ιτιάς για ασήμαντο λόγο. Επειδή δεν φρόντιζε την Ιτιά όπως έπρεπε η Δημοτική Αρχή!!! Όλα τα χρόνια που ήταν Αντιδήμαρχος το ίδιο την πρόσεχε. Τι έγινε τελικά; Ας μας πει κάποιος ρε παιδιά, γιατί θα τρελαθούμε, άφησε πριν λίγο καιρό την θέση του Αντιδημάρχου με αξιόλογο μισθό, για να προσφερθεί μετά από λίγο για την θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου χωρίς αμοιβή; Ρε μπράβο αλτρουισμός! Ή, ρε μπράβο δούλεμα; Ή μήπως έγινε τίποτα και στριμώχτηκαν πάλι στο Λαρνάκι; Τον Δήμαρχο το εξέθεσε. Ποιος τον παίζει ακόμα; Ρε μπας και πρέπει να ψαχνόμαστε για πόσο ηλίθιους μας έχουν; Θα φανεί από το πόσο θα είναι ανατρεπτικό το έργο του από την μέχρι σήμερα ντροπιαστική λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου. Μόνο μέχρι να δείξει, να μην είναι αργά για την Ιτιά.

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθεί από τώρα , επειδή η συγκεκριμένη θέση , συγκυριακά , έχει περισσότερα παλούκια απ ότι νομίζουν αυτοί που τον τοποθέτησαν. Έχει έλθει η ώρα....

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πηγαινετε να του τα πειτε καταμουτρα.Αλλιως τζαμπα μαγκες ειστε. Να βγει ο Δημαρχος,η οικονομικη υπηρεσια του Δημου Δελφων,να μας πει ποσα επερνε ο συγκεκριμενος ως Αντιδημαρχος. Διαφορετικα ζητηστε επωνυμα ΣΥΓΝΩΜΗ,αν φυσικα φορατε παντελονια...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν γινει κατι καλο (π.χ. να βαλει σε ταξη και αισθητικη τα παραλιακα μαγαζια)
τουε λυπαμαι αλλα φταιει ολος ο λαος γιαυτους που εκλεγει χρονια τωρα. Προ πολλων δεκαετιων ολες οι παραλιακες πολεις εχουν γινει στολιδια και η Ιτεα παραμενει υπαναπτυκτη χωρις εναν σπουδαγμενο μαγειρα να σου φτιαξει ενα νοστιμο ελαφρυ πιατο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά επισημαίνει ο 11/3 - 7.13 πως δεν υπάρχει κατάλληλο προσωπικό στον χώρο της εστίασης. Όμως πρέπει να μη παραγνωρισθεί το γεγονός ότι ο ιδιωτικός τομέας προκειμένου να επενδύσει στον τουρισμό , πρέπει να υπάρξουν οι προϋποθέσεις και οι υποδομές. Ικανή και αναγκαία η δήλωση ΟΛΩΝ των φορέων ότι η πόλη έχει ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ προσανατολισμό και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ προστρέχει θεσπίζοντας Νόμους και αποφάσεις προς τον ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.

Η Αράχωβα έγινε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ με μεγάλη επένδυση στο χιονοδρομικό (Βλ. Καραμανλής)..
Το Γαλαξίδι λόγω της θέσης και του παραδοσιακού χαρακτήρα του οικισμού (που θέσπισε και προστάτευσε η ΠΟΛΙΤΕΙΑ με αποφάσεις ακόμη και ΕΝΑΝΤΙΑ σε φωνές ανεγκέφαλων εντοπίων).
Η Άμφισσα προσπαθεί να διατηρήσει παραδοσιακά στοιχεία προβαίνοντας σε αναπλάσεις χώρων και αγοράς κτιρίων.

Η Ιτέα συγκεντρώνει το αποτέλεσμα της αδιαφορίας και του φθόνου της τοπικής αυτοδιοίκησης των τελευταίων ετών , με αρωγό της "εταιρία της κόκκινης λάσπης" .
Σήμερα λοιπόν το μεγαλύτερο Αστικό παραλιακό μέτωπο της Στερεάς Ελλάδας (πλην Αττικής) είναι τόσο υποβαθμισμένο που δεν έλκει ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ σε κανένα χώρο (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ).
Σε πρόσφατη βερμπαλιστική δήλωσή του ο αρχηγός της ααξιωματικής αντιπολίτευσης , δήλωσε πως η Ιτέα προσφέρεται για ανάπτυξη...ΣΩΣΤΑ.

Καιρός λοιπόν να αρχίσουμε από τα μικρά και ταπεινά αρμοδιότητας Λιμενικού Ταμείου...
Άρχισε λοιπόν κε Πρόεδρε του Λιμενικού Τμείου να κάνεις βόλτες και να καταγράφεις στο μπλοκάκι σου τα ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ.
Και να έλθεις σε επαφή μετά με τον βουλευτή Φωκίδας και να του ζητήσεις το απαιτούμενο κονδύλι για την αξιοποίηση του χώρου ευθύνης σου.
Και μετά βλέπουμε...
Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στο έργο σου.
Αρκεί να τους χρησιμοποιήσεις ξεκαθαρίζοντας και την δική σου θέση όσον αφορά στον χαρακτήρα της ΙΤΙΑΣ ΜΑΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Τι συζητάτε; Ο άλλος – ο ίδιος ίσως - λέει να ζητήσετε συγνώμη γιατί δεν έπαιρνε ο υπό συζήτηση αρκετά σαν Αντιδήμαρχος. Λεφτά κάθε μήνα έπαιρνε, αν του φαίνονταν λίγα του ίδιου δεν το ξέρουμε αν δεν το πει ο ίδιος δημόσια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο και εγώ άκοπα και ανώνυμα μπορώ να πω πως σε αυτή την περίπτωση μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να έκανε πολλά άλλα για να αποκτήσει περισσότερα. Αλλά όλα αυτά είναι στο αν και στο άμα και για άλλον μιας και όλοι εμείς μιλάμε ανώνυμα. Τι λένε τα γεγονότα που δεν αμφισβητεί κανείς. Ο Κος Παναγιωτόπουλος Αντρέας, ως αντιδήμαρχος Ιτέας έπαιρνε επίσημα κάθε μήνα λεφτά. Και 600 να ήταν που είναι τουλάχιστον τόσα και όλα στην τσέπη, είναι ένας μισθός. Επίσημα λεφτά σαν πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν θα παίρνει φράγκο. Δεύτερο και κυριότερο και άντε γεια, ο Κος Παναγιωτόπουλος Αντρέας ήταν ο πιο φανατικός αυτοδιοικητικός υποστηρικτής του να τα δώσουν όλα στην S&B. Να παραμείνουν οι εγκαταστάσεις σε αυτά τα χάλια που είναι. Το ότι έφτιαξαν κόμβους επειδή τους κυνήγησαν κάποιοι φιλότιμοι ντόπιοι, απλά αποδεικνύει ότι οι άθλιοι τοπικοί αιρετοί και Κυβερνητικοί άρχοντες τους έδωσαν άδεια το 2013 χωρίς να το δικαιούνται. Ότι εντελώς αφιλότιμα εντελώς αποικιοκρατικά εντελώς θρασύτητα τόσα χρόνια, οι καλοί μας εργοδότες είχαν γραμμένα στα ……. και νόμους και κατοίκους της Φωκίδας , και υπηρεσίες και αιρετούς και οι υπηρεσίες και οι αιρετοί τους προσκύναγαν. Επί τρία χρόνια γκάριζαν σαν σε ζώα κάποιοι ότι οι εγκαταστάσεις είναι βουτηγμένες στην παρανομία με όλες τις αποδείξεις που χρειαζόταν για να καταλάβει ακόμα και ένας ηλίθιος και ο Κος Αστυνόμος αυτοδιοικητικός άρχοντας Κος Παναγιωτόπουλος αγνόησε παντελώς έννοιες όπως ευνομία, ισονομία, τιμιότητα και φρόντισε με το ασκέρι του να τα δώσουν όλα.Δεν προβλέπεται στην Ελληνική Νομοθεσία να πάρεις άδεια και να φτιάξεις μετά κόμβο. Πόσο πιο άθλιοι με απόδειξη μπορεί να είναι. Να το έκανε τσάμπα; Μπορεί; Αυτοί που ήθελαν την άδεια σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως πληρώνουν πάρα πολλά για τέτοιο ξεπούλημα ευθυνών. Τι ψάχνεται; Σε λίγο θα έρθουν και τα χωροταξικά και τα ΓΠΣ. Φάτε τους στην μάπα μέχρι να σας πονέσει όσο χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει την αξία της Τουριστικής ανάπτυξης της Ιτέας και πολλές είναι οι φωνές που ζητούν να αντιστραφεί ο κατήφορος της απαξίωσής της που επιβάλλει με ντόπιους και ξένους δυνάστες η κόκκινη εταιρία.
Αυτή τη φορά σε οποιαδήποτε καταστροφική απόφαση του Λ.Τ θα υπάρξουν εκατοντάδες Ιτιώτες που θα αντισταθούν στην καταστροφική πορεία που μας οδηγεί ομάδα ανεγκέφαλων , ιδιοτελών και απλήστων ανθρωπόμορφων πλασμάτων...

Ανώνυμος είπε...

Βρε κωλόβλαχοι λυσσάξατε, διαβάστε και λίγο όλες οι αποφάσεις ορισμού Αντιδημάρχων καθορίζουν ποιοί είναι αμειβόμενοι. Ο αυγουλάς δεν πήρε μία από το Δήμο.