Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Δελφών: "Μην αφήνετε σκουπίδια έξω από τους κάδους"


Το τελευταίο διάστημα


στην πόλη της Άμφισσας δυστυχώς εντοπίζεται παρατεταμένα μια πολύ δυσάρεστη πρακτική. Κάθε Σάββατο βράδυ με Κυριακή πρωί σε συγκεκριμένους χώρους γύρω από την αγορά εναποτίθενται σακκούλες σκουπιδιών έξω από τους τοποθετημένους κάδους και μάλιστα τη στιγμή που αυτοί δεν είναι γεμάτοι! Αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργείται έντονο πρόβλημα δυσοσμίας όσο κι αισθητικής στα συγκεκριμένα σημεία του κέντρου της πόλης.

Είναι πραγματικά κρίμα να παρατηρούνται τέτοιες συμπεριφορές από συνδημότες μας τη στιγμή που γίνεται μεγάλη προσπάθεια τόσο από τη Δ.Ε. Άμφισσας όσο και από την αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος του δήμου μας, ιδίως μετά και από την τοποθέτηση νέων κάδων σε αυτή,. Προσπάθεια που έχει ως αποτέλεσμα η Άμφισσα να είναι από τις πιο καθαρές πρωτεύουσες νομών κατά κοινή παραδοχή.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας εν όψει και των γιορτινών ημερών που έρχονται και της αύξησης της επισκεψιμότητας της πόλης μας να επιδείξουν το αναγκαίο αίσθημα ευθύνης και συλλογικού πνεύματος και να διατηρούν την πόλη καθαρή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η καθαρή πόλη είναι πρωτίστως ευθύνη όλων όσοι διαμένουν σε αυτή!

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: